plattvändare. Ishockeyspelaren Mika Zibanejad kommer till Enköping. För att dj:a på Cinema. Foto: Mostphotos

VM-hjälten kommer till Enköping för att spela

Stockholmskedjans Mika Zibanejad som var med och bärgade VM-guldet i ishockey förra söndagen kommer till Enköping. Inte för att spela ishockey. Han ska dj:a på Cinema.

  • Publicerad 13:50, 24 maj 2018

Jag tar alltid chansen att vara DJ.

I söndags var han med och bärgade guldet i Danmark, när Sverige besegrade Schweiz på straffar i VM-finalen i ishockey. Den 30 juni kommer ishockeyspelaren Mika Zibanejad till Enköping. Inte för att spela ishockey. Utan för att spela plattor från dj-båset.

Mika som vanligtvis spelar för NHL-laget New York Rangers inledde, vid sidan om karriären som välbetalt hockeyproffs, en dj-satsning för fem år sedan. Där han spelar låtar, och producerar musik under artistnamnet ”Mika”.

Tar alla chanser

En satsning som han planerar att fortsätta med vid sidan av hockeyn.

– Jag tar alltid chansen att vara dj. Det blir lite nytt material i sommar, lite annorlunda jämfört med förra sommaren så det ska bli kul att få visa upp det, säger Zibanejad, till Expressen.

Mika Zibanejads mest spelade låt på Spotify är ”Forever” som spelats över 400 000 gånger. Men mest uppmärksamhet har Mikas låtar fått i USA.

Såhär skrev Fox sport när de recenserade hockeyspelarens låt: ”Zibanejad verkar vara lika solid som dj som han är på isen. Det bevisar han med sin nysläppta singel. 24-åringen har släppt låten ’Forever’ och ärligt talat, den är inte alls dum. Zibanejad har anlitat Sara Milligan att framföra texten. Respekt till Mika för att han inte är en sån DJ som tror, felaktigt, att de är bra på att sjunga”.

MIKA till Cinema

Vad? Nattklubben Cinema gästas av hockeyproffset och Dj:n Mika Zibenejad.

När? Lördagen den 30 juni.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Helgens blåljus: stölder, inbrott och en flaska i huvudet

Nyheter Brottstrender just nu: - Inbrott i förråd på Trögden. - Stölder av extraljus från bilar.måndag 18/2 10:58