Foto: Wikimedia Commons

Ynglingar krävde hamburgare – förstörde toaletter

Personalen slog larm.

  • Publicerad 13:52, 18 dec 2018

Myranområdet, Enköping
Måndag den 17 december
Klockan 20.50
Skadegörelse. Klockan 20.50 på måndagen fick polisen larm om en hotfull situation inne på Mac Donalds i Enköping. Tre pojkar, som såg ut att vara i åldern 15–17 år, krävde att få gratis hamburgare av personalen. När personalen sa nej blev ynglingarna aggressiva, hotade personalen, samt förstörde inredningen på två toaletter. När polisen kommit till platsen hade bråkmakarna försvunnit. Polisen har just nu inga misstänkta, men händelsen har filmats med övervakningskamera.

Enköpings centrum
Tisdag den 18 december
Klockan 10.00
Rattfylleri. Strax före klockan 10 på tisdagsmorgonen stoppade polisen en bil på Torggatan i Enköping. Föraren, en man i 70-årsåldern, fick göra en blåskontroll som visade att han var onykter. Mannen fick sitt körkort omhändertaget och fick följa med på provtagning.

Stockholmsvägen, Bålsta
Tisdag den 18 deceber
Klockan 06.00
Rattfylleri. Vid 06-tiden på tisdagsmorgonen stoppade polisen en bil på Stockholmsvägen i Bålsta. Föraren, en man i 45-årsåldern, fick göra en blåskontroll som visade att han var onykter. Mannen fick sitt körkort omhändertaget och fick följa med på provtagning. Mannen är inte hemmahörande i området.

E18, Bålsta
Måndag den 17 december
Klockan 16.40
Drograttfylleri. Klockan 16.40 på måndagen stoppade polisen en bil på E18 vid Bålsta. Föraren, en man i 20-årsåldern, visade tecken på att vara narkotikapåverkad och fick följa med på provtagning. Polisen hittade också vad man misstänker är hasch, i bilen. Den misstänkte är inte hemmahörande i trakten.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

En rulltrappa från att ha noll?

Nyheter Kortkrönika Jag hörde för ett tag sedan en podcast med fotbollsoraklet Erik Niva. Han berättade att han som barn, i norrländska Malmberget, hade en och en halv timmes bilresa till närmaste rulltrappa. Jag...fredag 22/3 9:38