FÖRLUST: Akropolis (Maldin Ymeraj, bilden) hade en svit på elva vinster och ett kryss när den bröts uppe i Umeå. Foto: Photographer Michael Folmer

Akropolis nollat i Umeå

Redan kvalklara Akropolis IF gick på pumpen i söndagens bortamatch mot Team TG. I halvtid hade Umeålaget 3–0 och det kom ett fjärde i andra halvlek. – Oskärpa och misstag, summerade Johan Blomberg

  • Publicerad 19:26, 22 okt 2017

Som tränaren Konstantinos Panagopoulos antydde förra veckan kom Akropolis till spel utan några av de frekventa startspelarna, men inget av det märktes första kvarten då laget radade upp avslut. Band annat hade Alaghi Sosseh en frispark i ribban.

Hemmalagets svar var 1–0 i deras första avslut efter 18 minuter. 20 minuter senare drogs rullgardinen ner för Akropolisspelarna. Innan hade Team GF gjort 2–0 och när Thimothy McNeil skickade in trean var Järvalagets motivation inget av skriva hem om.

I andra halvlek gjorde Team TG även ett fjärde mål och man nollade målglada Akropolis.

– Ja, tyvärr. Vi lyfte upp några spelare i den här matchen och ingen skugga ska falla över dem. Det är allas insats och engagemang som fäller oss, säger assisterande tränaren Johan Blomberg.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.