Foto: Anders Ekström

Andra raka derbyförlusten för AIK

AIK:s basketherrar är inne i en svagare period. På tisdagen kom andra raka förlusten då Alvik kom till Solna och knep segern i Stockholmsderbyt.

  • Publicerad 12:00, 10 okt 2018

Häromveckan var det Djurgården som blev för tuffa för AIK. I Brännkyrkahallen kunde DIF vinna säsongens första rivalderby med 113–116 efter förlängning.

Och på tisdagen fortsatte de dåliga resultaten i derbymatcherna.

Alvik kom på besök till Solnahallen och var ofina nog att ta med sig de båda två poängen hem. Den täta matchen slutade 88–92 till Brommagänget.

Andra förlusten i höst

Det var Gnagets andra förlust på säsongens tre inledande matcher. De svartgula ligger därför sexa i superettan. På söndag väntar Helsingborg BBK borta.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Solna

Första provet för nya styret

Nyheter Ny budget förhandlas fram i sista stund I måndags fick Solna ett nytt blågrönt styre när Miljöpartiet anslöt till de fyra borgerliga partierna i Alliansen. Nu väntar den första prövningen. Att komma överens om en gemensam budget.tisdag 16/10 10:52

Alliansen bildar majoritet med hjälp av Miljöpartiet

Nyheter Har tillsammans 35 av 61 mandat Miljöpartiet i Solna väljer samma väg som partiet gjort i landstinget och Stockholms kommun. På måndagen blev det klart att partiet ansluter till de fyra Allianspartierna. Tillsammans bildar de fem...måndag 15/10 15:19

Polisen inleder amnesti för handgranater

Nyheter Inleds idag. Fritt fram att lämna ifrån sig sprängvapen – utan straff Idag inleder polisen sin första amnesti för explosiva ämnen. Den som överlämnar olagliga sprängämnen till polisen under den här tiden blir inte misstänkt för brott. – Kom inte till oss, ring så...måndag 15/10 14:46