Andreas Gällstedt. Foto: Bengt Jörnåker

Andra raka förlusten för SHC

Efter den fina vinsttrenden har nu SHC två raka torsk. På onsdagskvällen blev Hammarby dess banemän.

  • Publicerad 09:00, 7 dec 2017

Sollentuna HC spelade verkligen upp sig i november och hade sex raka utan förlust. En fin uppryckning. Men de senaste omgångarna har laget fått på pumpen två gånger om.

I söndags blev Väsby för tuffa i ett tätt derby (3-4) och på onsdagen föll SHC igen. I SDC-hallen var matchen jämn i ungefär en och halv period. Hammarby ledde då med 2-3. Sollentunas mål gjorda av Joakim Bolinder och Albin Berg.

Men därefter kunde Bajen dra ifrån. 2-4 kom i slutet av andra och i början på tredje kom 2-5. Visserligen reducerade Elias Lindskog mot slutet men bara 26 sekunder senare kom dödsstöten då Bajen gjorde 3-6, vilket blev slutresultatet.

Med två omgångar kvar ligger SHC näst sist i hockeyettan östra. SHC kan som bäst bli nia i tabellen. Ju högre man kommer desto fler poäng får man med till fortsättningsserien.

På söndag väntar trean Hudik hemma.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Biolog: Nu kommer malinvasionen

Nyheter "Jag hittade åtta stycken på kontoret" Mal har kläckts i ovanligt stora mängder och redan nu letar de efter någonstans att övervintra. – Jag hittade åtta stycken på kontoret, säger biologen Didrik Vanhoenacker.onsdag 18/7 16:26

Sollentuna tappar i miljöranking

Nyheter Sollentuna tappar 20 placeringar sedan förra året i rankningen Sveriges miljöbästa kommun. Men miljöarbetet har inte försämrats, menar Inger Mattsson, projektledare för miljö och klimat på Sollentuna...onsdag 18/7 9:52