Foto: Curlingförbundet

Anna Hasselborg tog SM-guld i mixed – igen

Anna Hasselborg kan prestera även utan sina lagkamrater i curlinglaget. Den gångna helgen vann Anna återigen guld i mixed-SM tillsammans med Oskar Eriksson. Därmed är duon dessutom klara för VM senare i vår.

  • Publicerad 10:20, 14 mar 2019

Den gångna helgen genomfördes SM i mixed dubbel i Karlstad. I ett starkt startfält var Anna Hasselborg, från Sundbybergs CK, och Oscar Eriksson (lag Edin) ändå stora favoriter då de tagit fyra guld tillsammans.

Och de motsvarade förväntningarna i Värmland.

I en spännande final, som avgjordes i sista stenen, besegrade Hasselborg/Eriksson duon  Therese Westman och Robin Ahlberg med 8-6. Därmed kvalificerade de sig till VM i Stavanger i vår.

– Ja det känns så sjukt kul. Vi sa att skulle vi ställa upp i årets SM så ville vi också åka på VM så det känns jättekul att kunna göra det också, säger Anna till Radiosporten.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Här stängs pendeltågen av i påsk

Nyheter Så kan du resa istället Än är det några veckor kvar tills påskharen kommer – men kanske kan det vara tid att börja planera resvägarna. Pendeltågen stängs nämligen av mellan Jakobsberg och Sundbyberg.torsdag 21/3 11:31

Polisen satsar på trafiksignaler längs E4:an

Nyheter ✓Vill kunna stänga av körfält ✓Polis, räddningstjänst och ambulans ska komma fram snabbare Polisen vill kunna stänga av körfält på E4:an och skapa tillfälliga räddningsgator för ambulans och brandkår. Detta ska göras med hjälp av trafiksignaler.onsdag 20/3 16:10