Foto: Johan Borehed

Bara en seger i SVK:s bortaturné

Sollentuna VK hade en motig helg i elitserien. På seniorlagens fyra bortamatcher togs bara blott en seger.

  • Publicerad 10:10, 4 dec 2017

Det blir en bortaturné att snabbt förtränga. Sollentuna VK:s båda seniorlag gav sig ut på vägarna för att förhoppningsvis bärga hem segrar.

Men med facit i hand så gick det sådär i Västergötland, Skåne och Småland.

Damlaget föll i båda helgens matcher. Först 0-3 mot Gislaved, Småland, och på söndagen 0-3 mot RIG Falköping.

Något bättre gick det för herrlaget. De föll visserligen på lördagen borta mot Örkelljunga med 1-3, men spelade upp sig på söndagen då de kunde slå RIG Falköping med 3-1 i set.

Herrarna ligger fyra i elitserien, damerna åtta. Ny omgångar väntar på tisdagen respektive onsdagen för damerna.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Biolog: Nu kommer malinvasionen

Nyheter "Jag hittade åtta stycken på kontoret" Mal har kläckts i ovanligt stora mängder och redan nu letar de efter någonstans att övervintra. – Jag hittade åtta stycken på kontoret, säger biologen Didrik Vanhoenacker.onsdag 18/7 16:26

Sollentuna tappar i miljöranking

Nyheter Sollentuna tappar 20 placeringar sedan förra året i rankningen Sveriges miljöbästa kommun. Men miljöarbetet har inte försämrats, menar Inger Mattsson, projektledare för miljö och klimat på Sollentuna...onsdag 18/7 9:52