Bartosz segersvit växer sig starkare

Bartosz Wójćikiewicz, 24, tog sin fjärde raka seger som proffs i MMA.

  • Publicerad 01:30, 16 maj 2019

Jag är nöjd över min insats!

Bartosz Wójćikiewicz från Ekerö är fortfarande obesegrad som proffs i bantamvikt i MMA. Förra lördagen kom den fjärde raka segern under Superior Challenge 19 på Cirkus i Stockholm.

Den tilltänkte motståndaren Ivan Zidar från Kroatien lämnade återbud och i stället fick Bartosz Wójćikiewicz möta Wilbert Huaman från Peru.

Dominerade matchen

Fightern från Ekerö gjorde återigen en stark insats och dominerade matchen igenom mot peruanen.

Efter tre imponerande ronder tilldömdes Bartosz Wójćikiewicz segern via enhälligt domslut och han var nöjd över sin insats.

– Jag är nöjd över min insats! Jag kunde ha avslutat matchen tidigare men han var tuff. Jag är nöjd över att jag tog min tid och inte stressade fram något och lyssnade på mina coacher, säger Bartosz Wójćikiewicz.

Efter att ha gått fyra matcher som proffs känner sig Bartosz Wójćikiewicz nu mer och mer bekväm i buren.

– Första matchen som proffs var lite skakig men det blir bättre och bättre för varje match och jag känner mig mer bekväm av de erfarenheterna jag fått från mina matcher, säger Wójćikiewicz.

Bartosz Wójćikiewicz har nu fyra segrar av fyra möjliga som proffs och siktar nu på att ta nya skalper.

– Jag vill gå fler matcher efter sommaren men när det blir och mot vem får mina coacher från Forca Fighting bestämma, säger Bartosz Wójćikiewicz.

Västerorts hockeytjejer laddar för hemmamatch

Sport "Kan ligga först i slutet av säsongen" Snart har halva premiärsäsongen i damjuniorserien i ishockey spelats och Västerorts nystartade lag ligger på tredje plats i tabellen. Nu laddar Team Västerort inför lördagens hemmamatch.fredag 10/1 15:56

Senaste numret

Gilla oss på Facebook

Stockholm Direkt