Foto: Robert Nyholm/Amanda Wallin

Berglund blir klubben trogen – "Mitt hjärta tillhör Timrå"

Han var med och spelade upp klubben till SHL och var även med att åka ur den högsta serien i vintras. Nu står det klart att Emil Berglund är redo för nya äventyr med sitt älskade Timrå.

  • Publicerad 16:40, 15 maj 2019

Emil Berglund har spelat i Timrå IK sedan gymnasietiden och varit med i a-laget sedan 2013. Förra veckan stod det klart att det blir både ett sjunde och åttonde år i TIK:s representationslag.

25-åringen från Stora Alby, Väsby, förlängde nyligen sitt kontrakt med två år.

– Mitt hjärta tillhör Timrå. Därför är det en stor ära att få dra på sig dom rödvita färgerna i ytterligare två år. Vi vet vad som krävs för att lyckas ta steget upp och ska göra allt för att vara med om att kriga om platserna i toppen, säger huvudpersonen själv till klubbens hemsida.

Över 300 matcher

Den gångna säsongen gjorde centern 46 matcher och tio (1+9) poäng för Timrå. Totalt har han gjort 265 (inklusive kval) allsvenska matcher för klubben och 46 i SHL.

Fyra av de fem senaste åren har Emil dessutom var assisterande lagkapten i rödvitt.

LISTA: Här är SL:s ALLA nya priser

Nyheter Prisförändringarna i SL-trafiken 2020 Nästa vecka klubbar trafiknämnden i Region Stockholm igenom SL:s nya biljettpriser för 2020. Här är de nya SL- priserna som föreslås för alla biljetter i Stockholms kollektivtrafik.måndag 18/11 10:38

Väsby slog till med tennissiffror

Sport Serieledande Hudiksvall besegrades med 6–0 Väsby Hockey tätade till toppstriden i östra hockeyettan när serieledande Hudiksvall besegrades med övertygande 6–0. Matchen avgjordes i första perioden där Christian Holmblad bjöd på show.söndag 17/11 19:40
Stockholm Direkt