På bilden: Michelle Rojas Flores, Isabell Hammarbäck och Filippa Wallén från BP:s damlag. Foto: Mikael Andersson

BP siktar mot publikrekord i helgen

På lördag möter BP:s damlag Enskede IK på hemmaplan. Nu hoppas klubben på ett nytt publikrekord.

  • Publicerad 11:34, 17 maj 2018

Publikrekordet för BP:s herrmatcher är 6755 besökare, på damsidan är rekordet bara 300 besökare. Nu är det dags att ändra på det, tycker både klubben och sponsorn Fodi som dragit igång en kampanj för att slå det tidigare rekordet.

– Jag tror det finns goda möjligheter att slå det. Får vi bara snurr på att folk väljer att dyka upp blir det bra. Vi har herrmatch på fredagen, så då vi pushar mycket för att människor ska gå dubbla matcher, hänga mycket på Grimsta i helgen helt enkelt, säger BP:s presskontakt Peter Appelquist.

Intresset för herrfotbollen är fortfarande störst.

– Herrlaget spelar i allsvenskan och rekordet var på en match mot AIK. Det är fortfarande en mer eftertraktad serie och har mer medial uppmärksamhet än damserien, säger Peter Appelquist.

Men det finns all anledning att komma på damlagets match på lördag klockan 13, då de möter Enskede IK.

– Vårt damlag spelar seriens bästa fotboll, där de nu ligger etta, och i helgen går vi för tre nya poäng. Vi har extremt duktiga spelare, och dessutom är det alltid kul att se på fotboll på Grimsta IP, säger Peter Appelquist.

Ilska efter uteblivna namnbytet i Brommapojkarna

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Nytt t-banekaos börjar i dag

Ytterligare sträcka stängs på gröna linjen I dag inleds arbetet med att rusta gröna linjens t-banespår på Söderströmsbron. Det innebär att sträckan kommer att vara avstängd i båda riktningar under de två veckor arbetet pågår och att samtliga...måndag 16/7 7:10

Här bor de mitt i historiens vingslag

StockholmDirekt cyklar. Möt familjen i ett av Järfällas äldsta bostadshus Det finns inte en enda rak vinkel i den gamla brovaktarstugan vid Stäketbron i Järfälla. Men massor av lokal historia, ända från 1600-talet. Något familjen Sundelin, som bott här i snart 10 år,...fredag 6/7 11:56