På bilden: Michelle Rojas Flores, Isabell Hammarbäck och Filippa Wallén från BP:s damlag. Foto: Mikael Andersson

BP siktar mot publikrekord i helgen

På lördag möter BP:s damlag Enskede IK på hemmaplan. Nu hoppas klubben på ett nytt publikrekord.

  • Publicerad 11:34, 17 maj 2018

Publikrekordet för BP:s herrmatcher är 6755 besökare, på damsidan är rekordet bara 300 besökare. Nu är det dags att ändra på det, tycker både klubben och sponsorn Fodi som dragit igång en kampanj för att slå det tidigare rekordet.

– Jag tror det finns goda möjligheter att slå det. Får vi bara snurr på att folk väljer att dyka upp blir det bra. Vi har herrmatch på fredagen, så då vi pushar mycket för att människor ska gå dubbla matcher, hänga mycket på Grimsta i helgen helt enkelt, säger BP:s presskontakt Peter Appelquist.

Intresset för herrfotbollen är fortfarande störst.

– Herrlaget spelar i allsvenskan och rekordet var på en match mot AIK. Det är fortfarande en mer eftertraktad serie och har mer medial uppmärksamhet än damserien, säger Peter Appelquist.

Men det finns all anledning att komma på damlagets match på lördag klockan 13, då de möter Enskede IK.

– Vårt damlag spelar seriens bästa fotboll, där de nu ligger etta, och i helgen går vi för tre nya poäng. Vi har extremt duktiga spelare, och dessutom är det alltid kul att se på fotboll på Grimsta IP, säger Peter Appelquist.

Ilska efter uteblivna namnbytet i Brommapojkarna

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Nu får Hässelby-Vällingby en egen Oscarsgala

Unga ska göra film om sin vardag Unga mellan 13 och 19 år ska få lära sig att göra film om sin vardag. I samband med Oscarsgalan i Hollywood nästa år rullas röda mattan ut även i Hässelby då filmerna ska visas och prisas.tisdag 20/11 16:25

Skadad man hittad i Barkarby

Har förts till sjukhus En man har hittats skadad vid Barkarby flygfält på tisdagsförmiddagen. Polisen är på plats och mannen har förts till sjukhus.tisdag 20/11 13:17