Med två matcher kvar att spela så måste Brommapojkarna ta poäng för att inte åka ur Allsvenskan. Foto: Mikael Andersson

BP:s öde kan avgöras redan i kväll

Brommapojkarna ligger näst sist i Allsvenskan inför kvällens match borta mot IF Elfsborg – som är den näst sista för säsongen. Nu måste BP ta poäng för att klara sig kvar i serien.

  • Publicerad 13:57, 5 nov 2018

Brommapojkarnas öde kan avgöras redan idag. Om BP skulle förlora mot IF Elfsborg och Dalkurd samtidigt vinner över Djurgården när de möts i kväll – då är det kört.

– Men det är inte det vi tänker på, vi går in för att vinna. Optimalt för oss vore att Dalkurd förlorar i kväll, då har vi förarsätet inför sista matchen. Men troligtvis kommer läget att fortsätta vara osäkert hela veckan, säger Peter Appelquist, kommunikatör hos Brommapojkarna.

När vi hörs står han på Bromma flygplats tillsammans med laget, på väg mot Borås där kvällens match spelas.

– Spelarna är laddade och har förberett sig hela helgen. Stämningen är bra, säger Peter Appelquist.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Nu får SL:s biljettkontrollanter kroppskameror

På fredag inleds ett första försök Nu utrustas även SL:s biljettkontrollanter med kroppsburna kameror. Syftet är, enligt SL, att minska hot och våldssituationer – men även ha tydliga bevis vid överklaganden.måndag 19/11 20:10

Grönblåa förslaget: Sälj Vällingby centrum

Men först ska det utredas Den grönblåa majoriteten vill se över möjligheten att sälja Vällingby centrum. Det framgår i det nya styrets budgetförslag.måndag 19/11 16:43