Foto: Photographer Michael Folmer

Bra genrep inför kvalet

Akropolis besegrade i näst sista omgången Sandviken med 4–2 (2–0). – En bra första halvlek och sammantaget ett helt okej genrep inför kvalet, menade assisterande tränaren Johan Blomberg.

  • Publicerad 19:26, 29 okt 2017

Praktsnytingen mot Team TG i förra omgången, förlust 0–4, var lite för genant för att Akropolis inte skulle bjuda till bättre i eftermiddag. Första halvlek var bra, i andra fick några nyckelspelare kliva av, trots det försvarades ledningen via mål av Alagie Sosseh och Nikola Vasic.

– Vi håller oss kalla när Sandviken går för seger, säger Johan Blomberg.

Allt kretsar dock kring kvalet till superettan. På söndagskvällen blev det helt klart att Akropolis möter Täbyklubben IK Frej i två matcher.

– Vi har väl åtta filmer på Frej och Konstantinos Panagopoulos såg dem mot Trelleborg i fredags. Förhoppningsvis ska vi kunna ha idéer om hur de spelar och kan besegras, säger Johan Blomberg.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.