Foto: EDDIE JOHN JR

BSK vände förlustsviten – bortaslog Täby

Damlaget är tillbaka som vinnare igen. Efter två raka förluster vann Bollstanäs SK:s damer borta mot Täby och hakar därmed på topplagen i division 2.

  • Publicerad 08:55, 30 okt 2017

Det var oavgjort i paus, 10-10, och BSK fick verkligen kriga sig igenom hela matchen. Först med drygt halva den andra halvleken kvar kunde gästerna ta över matchen. Då gick Bollstanäs ifrån och kunde till slut vinna med 21-18 borta mot bottenlaget Täby BHK.

En skön seger efter två raka torsk.

– En skön kämpaseger där vi krigade i 60 minuter. En anledning till vinsten är vårt försvar som gjorde det enkelt för våra målvakter, glädjen att spela handboll och att vi kämpade hela matchen, säger tränaren Matz Duvström.

Linnèa Dennerporth, som är åter i BSK efter en kort sejour i Rosersberg, gjorde en bra comeback och blev målbäst med sina sju påsar.

Efter fem omgångar ligger handbollsdamerna fyra i division 2. Nästa match spelas nästa söndag (12/11) hemma mot Kungsängen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Väsby

Frias för dubbelmord i Väsby

Nyheter Den man som stod åtalad för dubbelmordet i november ifjol frias helt av tingsrätten. Detta då det inte gått att styrka att det var han som mördat de två männen.tisdag 17/7 11:45

"Jag kunde inte i min livligaste fantasi tro detta"

Nyheter Fästmön la ut smyginspelad video på nätet Leif Berglund (S) avgår som kommunfullmäktiges ordförande. Detta efter att en film cirkulerat på nätet där han kallar andra politiker för nazister. Nu berättar Leif Berglund själv om vad som...tisdag 17/7 9:45

Sex dömda för rån i Väsby

Nyheter Sex män har dömts för rånet mot ett växlingskontor i Väsby centrum i våras.måndag 16/7 13:05