Foto: Photographer Michael Folmer

Dags för årets publikmatch

Imorgon lördag möter Sundbybergs fotbollsherrar bottenkonkurrenten Håbo FF. Då satsar klubben extra mycket för att få dit en större publik.

  • Publicerad 12:30, 8 sep 2017

Det är dels en viktig match rent sportsligt. SIK ligger fortfarande illa till i botten av division 2, trots den fina höstformen. För att ge laget lite extra skjuts framåt anordnas imorgon årets publikmatch.

Sundbybergs IK hoppas att uppropet kommer ge en lite större publik än vanligt. Hittills 2017 snittar SIK på 181 personer.

För motståndet står Håbo FF från Bålsta. De är, liksom SIK, inblandade i bottenstriden så det är en mycket viktig match som spelas på Sundbybergs IP imorgon lördag.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Sundbyberg

Här byggs det flest hyresrätter

Nyheter Byggstarter under 2018 i Stockholms län Närmare 9 000 bostäder har planerad byggstart i Stockholms län i år. Men det råder stora skillnader mellan kommunerna hur mycket som blir hyresrätter respektive bostadsrätter, visar en ny rapport. I...lördag 23/6 13:40

Man misshandlad i Hallonbergen

Nyheter En man misshandlades svårt i Hallonbergens centrum tidigt på lördagsmorgonen.lördag 23/6 12:55

Trygghetsbil ska förhindra brott

Nyheter På onsdagen invigdes Sundbybergs stads nya trygghetsbil. Bilen bemannas av volontärer som ska förhindra brott och skapa gemenskap.onsdag 20/6 16:38