Foto: Johan Borehed

Dubbla segrar för SVK mot Lund

Sollentuna VK:s seniorlag fortsatte på den fina vinsttrenden och vann sin respektive match på lördagen inför hemmapubliken.

  • Publicerad 06:50, 6 nov 2017

Förra veckan blev en bra vecka för Sollentuna volleybollklubb. Damlaget började med att vinna sin första match för säsongen på onsdagen, då Degerfors besegrades med 3-1 borta.

Även herrlaget vann sin bortamatch borta mot Vingåker på torsdagen med samma siffror.

Och den fina trenden fortsatte på lördagen inför hemmapubliken i Satelliten. Först slog herrarna Lund med 3-0, och i matchen efter slog damerna Lund med 3-1. En skön vecka sett med SVK-ögon.

Herrlaget ligger trea i elitserien, medan damerna ligger åtta. Nya omgångar väntar i helgen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

MP: Grönt ljus för fler busskörfält

Nyheter Ännu ett oppositionsparti i landstinget höjer rösten till förmån för SL:s bussförare. Att slippa kolla biljetter och ha tillgång till fler körfält är deras bud för att förbättra arbetsmiljön.torsdag 19/7 14:27

Biolog: Nu kommer malinvasionen

Nyheter "Jag hittade åtta stycken på kontoret" Mal har kläckts i ovanligt stora mängder och redan nu letar de efter någonstans att övervintra. – Jag hittade åtta stycken på kontoret, säger biologen Didrik Vanhoenacker.onsdag 18/7 16:26