Foto: Mikael Einarsson

Eddahri klar för ny klubb – "Ser positivt på allt"

Han ryktades till flera andra allsvenska klubbar – men valet föll på Marocko. Omar Eddahri, 27, väljer att skriva på för mästarklubben Ittihad Tanger.

  • Publicerad 09:30, 13 jun 2018

Marocko är mitt hemland jag har mina rötter här

Tidigare i vår stod det klar att Omar Eddahri valde att lämna Sirius. Det blev en kort tid i den allsvenska jumbon från Uppsala efter flytten från AFC.

Nu har Rissnegrabben hittat en ny klubb.

Det rör sig om den marockanska mästerklubben Itthad Tanger. De vann ligan den gångna säsongen och ska spela i afrikanska CAF Champions League i höst.

– Det har varit många turer med många klubbar både i Sverige och utomlands. Jag gick till slut på det jag känner till bäst. Marocko är mitt hemland jag har mina rötter här. Klubben vann ligan i år, kommer att spela afrikanska Champions League och har enormt tryck på sina matcher. Jag ser bara positivt på allt, säger Eddahri till Sportbladet.

Den nya klubben kommer från staden Tangier som ligger i norra Marocko.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Sundbyberg

Fortsatt renoveringsiver i Stockholm

Nyheter Det senaste årets oro på bostadsmarknaden tycks inte ha påverkat renoveringslusten bland Stockholms invånare. Hittills i år har vi köpts rot-tjänster för miljarder, visar siffror från Skatteverket.onsdag 19/9 9:09

Städning av valkampanj inte fläckfri

Nyheter Borde vara bortplockad nu I en gemensam insats delade sju partier upp kommunen i varsitt område för att plocka ned valaffischer. Nu ska de ha tagits ned – men städningen har inte varit fläckfri.tisdag 18/9 9:56