Silver. Andreas Nordebäck tog medalj på Nordiska Mästerskapen. Foto: Privat

Ekerö-åkare tog silver på Island

Andreas Nordbäck tog silver under Nordiska Mästerskapen i konståkning.

  • Publicerad 15:20, 10 mar 2017

Tolvårige Andreas Nordebäck från Ekerö konståkningsklubb tog nyligen SM-guld i Ungdom 15-klassen. När det förra helgen var dags för Nordiska Mästerskapen i Reykjavik var han självklar i den svenska truppen som representerades av 22 svenska konståkare, från seniorer till ungdomar.

På Island svarade Nordebäck för en ny fin prestation då han kom hem med en silvermedalj i bagaget.

Andreas Nordebäck och tränaren Daniel Peinado blev dessutom nyligen uttagna till Svenska konståkningsförbundets elitsatsning. Det innebär att de kommer delta i alla landslagsaktiviteter samt ungdomslyftet under våren.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Suveräna serieledare tar sommaruppehåll

Sport Efter halva serien spelad är Ekerös fotbollsdamer i överlägsen serieledning. – Vi är inne i ett flow just nu, säger tränaren Henrik Nilsson.onsdag 20/6 9:16

Guldjubel för Mälarö SOK

Sport Det bjöds på flera fina resultat när Mälarö SOK arrangerade Mälaröspelen på Träkvistavallen i helgentorsdag 31/5 10:35

Senaste numret

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Twitter