Kval. Ekerö får ladda om inför kvalserien. Foto: Johan Älgekrans

Ekerö får kvala sig kvar trots vinst

Ekerös hockeyherrar tvingas kvala för att hänga kvar i division 3.

  • Publicerad 12:02, 9 mar 2017

Trots att Ekerö vann den sista matchen borta mot SPAIF med 2-1 tvingas man kvala för att hänga kvar i division 3. Detta stod klart efter att Östervåla vann sin sista match borta mot Mariehamn och passerade Ekerö med en poäng i tabellen.

Kvalserien kommer avgöras i två grupper om fyra lag där vinnarna i respektive grupp är garanterade en plats i nästa års division 3. Kvalserien inleds den 13 mars och det är i skrivande stund inte klart vilka lag Ekerö kommer ställas mot.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Suveräna serieledare tar sommaruppehåll

Sport Efter halva serien spelad är Ekerös fotbollsdamer i överlägsen serieledning. – Vi är inne i ett flow just nu, säger tränaren Henrik Nilsson.onsdag 20/6 9:16

Guldjubel för Mälarö SOK

Sport Det bjöds på flera fina resultat när Mälarö SOK arrangerade Mälaröspelen på Träkvistavallen i helgentorsdag 31/5 10:35

Senaste numret

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Twitter