Uppåt. Ekerö Bois i svart har kunnat titta uppåt i tabellen under slutet av säsongen medan Ekerö IK i blått åker ur. Foto: Johan Älgekrans

Ekerö IK åker ur serien i år – igen

För tredje året i rad åker Ekerö IK:s fotbollsherrar ur en serie.

  • Publicerad 08:56, 28 sep 2017

I augusti 2015 spelade dåvarande division 2-laget Ekerö IK hemma mot AIK i Svenska cupen inför 4 308 åskådare på Träkvistavallen. Efter det har laget rasat i seriesystemet och i år har de spelat i division 4 med en mycket ung trupp.

Efter flera storförluster i början av serien har det unga laget tagit för sig mer och mer och spelat jämnare matcher mot slutet men när man möter nästjumbon Enskede borta den 29 september står det redan klart att laget får ta nya tag i division 5. Det är tredje året i rad som Ekerö IK:s fotbollsherrar åker ur en serie.

För Ekerö Bois i samma serie har det gått bättre. Laget inledde serien svagt men har klättrat ordentligt i tabellen under senare del av säsongen. Inför den sista matchen hemma mot Bagarmossen Kärrtorp ligger Ekerö Bois på en fjärdeplats vilket också ser ut att bli slutplaceringen för laget den här säsongen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

New York Rangers valde Olof i draften

Nyheter Olof Lindbom blev vald först av alla målvakter i NHL-draften under midsommarhelgen.torsdag 28/6 10:46

Senaste numret

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Twitter