Det blev EM-silver för Daniel Ståhl under onsdagen. Foto: Nira Rodriguez Molin

EM-silver till Viksjös egna Ståhlman

Under gårdagen gick EM-finalen i diskus i Berlin av stapeln. Viksjösonen Daniel Ståhl kammade hem ett silver, och Hässelbys Simon Pettersson slutade på fjärde plats.

  • Publicerad 11:56, 9 aug 2018

Diskuskastaren Daniel Ståhl – "Ståhlmannen" – från Viksjö tog EM-silver i diskus under onsdagen, med ett kast på 68,23 meter, rapporterar bland andra SVT Sport.

– Jag är ändå nöjd, en riktigt bra tävling, säger Daniel Ståhl till SVT Sport.

Han snuvades på guldet av Andrius Gudzius med ett kast på 68,46 meter, samma Gudzius som förra året tog hem VM-guldet när Ståhl fick nöja sig med silver.

Den andra svenske diskuskastaren i finalen var Simon Pettersson, hemmahörande i Hässelby SK blev utan medalj men slutade på fjärde plats.

Känslosamt när "Ståhlmannen" landade efter VM-succén

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Vem är egentligen fårskallen?

Nyheter Vi tar tempen på Järfällas största kändis Varför består Järfällas kommunvapen av en fårskalle? Och hur kommer det sig att ett gäng betonglamm hänger runtom på gator och torg? Vi gick till botten med det hela.tisdag 23/10 17:00

Här kan Viksjö få en ny skejtramp

Nyheter Skejtparken kan växa i framtiden I våras fick kommunen ett medborgarförslag om en ny skejtramp i Viksjö. Nu ger politikerna tummen upp till förslaget – men det är inte klart att den kommer att byggas.tisdag 23/10 11:41