Det blev EM-silver för Daniel Ståhl under onsdagen. Foto: Nira Rodriguez Molin

EM-silver till Viksjös egna Ståhlman

Under gårdagen gick EM-finalen i diskus i Berlin av stapeln. Viksjösonen Daniel Ståhl kammade hem ett silver, och Hässelbys Simon Pettersson slutade på fjärde plats.

  • Publicerad 11:56, 9 aug 2018

Diskuskastaren Daniel Ståhl – "Ståhlmannen" – från Viksjö tog EM-silver i diskus under onsdagen, med ett kast på 68,23 meter, rapporterar bland andra SVT Sport.

– Jag är ändå nöjd, en riktigt bra tävling, säger Daniel Ståhl till SVT Sport.

Han snuvades på guldet av Andrius Gudzius med ett kast på 68,46 meter, samma Gudzius som förra året tog hem VM-guldet när Ståhl fick nöja sig med silver.

Den andra svenske diskuskastaren i finalen var Simon Pettersson, hemmahörande i Hässelby SK blev utan medalj men slutade på fjärde plats.

Känslosamt när "Ståhlmannen" landade efter VM-succén

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

QUIZ: Vad kan du om skulpturerna i Västerort och Järfälla?

Nyheter Testa dina kunskaper De må vara tysta och hårda. Men Västerort och Järfällas statyer bär på fler berättelser än du kan tro. Testa hur mycket du vet om dem i vår quiz.fredag 17/8 16:53

Här är kollot i Jakan där barnen blir kojbyggarproffs

Nyheter Satsning ska lära barn om arkitektur Det är inte bara nya lägenhetshus som byggs runt om i Järfälla. På Söderhöjden tar nu även små kojor plats – under årets kojbyggarkollo. Det hela är en del i en satsning på att lära barn om...torsdag 16/8 16:43