DUSSIN. Nikola Vasic gjorde sitt tolfte mål mot Enskede och toppar skytteligan i division 1 norra. Foto: Jonny Andersson

En poäng skiljer inför toppmötet

Akropolis är en poäng efter andraplacerade Umeå IK inför lagens möte i Västerbotten på söndag. I senaste omgången vann Akropolis över Enskede samtidigt som Umeå tappade poäng igen.

  • Publicerad 10:09, 4 sep 2017

På söndag kan Akropolis gå upp på kvalplats till superettan. Senaste 4–1-segern mot Enskede förde upp Järvalaget på 34 poäng, en poäng bakom Umeå.

Alagie Sosseh visade vägen med två mål första 25 minuterna, i andra halvlek ökade Konstatinos Stavrothanasopoulos på ledningen och 4–0 gjorde nyss inbytte Nikola Vasic.

Sedan omstarten efter sommaruppehållet har Umeå FC kryssat i tre av fyra matcher och alltså tappat sex poäng. Samtidigt har Akropolis vunnit sina tre matcher med övertygande siffror och det borgar för att Akropolis kommer med starkast självförtroende inför lagens duell i Umeå på söndag.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.