Foto: Göran Söderqvist

Fahrbring klarade cutten i Australien

Det blev visserligen en sämre andrarunda, men Jens Fahrbring klarade ändå cutten i Australien med god marginal. Med det är han bästa svensk hittills.

  • Publicerad 15:30, 9 feb 2018

Efter en fin 68-runda på torsdagen hade Jens Fahrbring bra slagläge inför fredagens rond. Ronden då halva startfältet skulle "rensas" bort.

Jens, 33, hade inte inte samma flyt på andrarundan och gjorde totalt sex bogeys. Men han gjorde även fyra birdies, vilket gjorde att han slutade på 74 slag (+2). Det innebar att han med god marginal klarade cutten nere i australiensiska Perth. Den drogs vid par.

Tre svenskar gick vidare till helgens spel och Jens är just nu bäst i den blågula trion.

Den tredje rundan börjar tidigt på lördagen svensk tid (09.30 lokal tid).

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Stor lärarbrist på fritids i Sollentuna

Nyheter Lärarförbundet ser med oro på minskningen av antalet behöriga lärare på fritidshem. Snittet i landet är 53,6 barn på en behörig lärare, fritidspedagog. I Sollentuna kommun är siffran 158,2 barn.fredag 25/5 9:33