Fjärde raka förlusten för Sollentuna HC

Återigen en hyfsad insats – men ånyo noll poäng. SHC inkasserade sin fjärde raka förlust efter 2–4 borta mot Strömsbro.

  • Publicerad 21:50, 6 nov 2019

Man ska veta att det har varit fyra väldigt bra motståndare och jag tycker ändå att vi gjort bra prestationer i matcherna

Tio dagars vila gav inte någon effekt på resultaten. Lagkaptenen Philip Wong efterlyste bättre fokus för att minska dipparna under matcherna.

Men SHC får fortsätta att jobba på det även i fortsättningen.

På onsdagen kom nämligen lagets fjärde raka förlust. Och återigen var Sollentuna bra med i matchen, men lyckades inte få några poäng alls ändå.

Strömsbro, som vände och vann mötet på Vallen, tog ledningen men Fredrik Wink kunde reducera efter drygt tio minuter. Samma visa utspelade sig i andra då Emil Ström slog in 2–2 efter halva andra efter hemmalagets ledningspuck.

Dock kunde gästrikarna göra 2–3 sent i första och trots en hyfsad forcering i tredje kom det aldrig en kvitteringspuck. Istället kom 2–4 i öppen kasse.

– Jag tycker vi gör en spelmässigt bättre insats än dom men Strömsbro vinner matchen på sin stora rutin och vår orutin, säger tränaren Carl-Johan Klint.

– Vi gör två uppenbara misstag och det straffar sig hårt på den här nivån.

Nyttiga läxor för fortsättningen, menar Klint.

– Vi jobbar varje dag med att utbilda spelarna och pratar mycket om lära oss ha fokus i avgörande situationer. Ibland tar den ungdomliga entusiasmen överhanden och det är något våra unga spelare måste lära sig.

– Vi har ett ungt och utvecklingsbart lag, på gott och ont, och jobbar varje dag för att bli bättre hockeyspelare och lag.

Vad säger du om fyra raka förluster?

– Man ska veta att det har varit fyra väldigt bra motståndare och jag tycker ändå att vi gjort bra prestationer i matcherna. Så det handlar inte om att ändra för mycket utan istället fortsätta med vår tydliga plan och jobba vidare.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Tolv personer misstänkta för misshandel i Täby

Nyheter Ungdomar från Vallentuna, Täby och Sollentuna har häktats Antalet misstänkta för händelsen i Täby som inträffade innan jul fortsätter att stiga, men vad som faktiskt har hänt är fortfarande oklart.tisdag 25/2 17:00

Helenelunds centrum får ett ansiktslyft

Nyheter Ja till nya balkonger i miljonprogrammet Flera delar av miljonprogrammet i Helenelund ska rustas upp. Bostadsrättsföreningen Härden 117 meddelar att de nu har fått bygglov för nya balkonger.tisdag 25/2 11:39

Här ska Malmvägens nya ungdomsgård ligga

Nyheter "Ungdomar får lättare att engagera sig här" Nu finns det ett förslag om plats för den nya fritidsgården i Tureberg som ska ha inriktning på sport och musik för ungdomarna på Malmvägen.måndag 24/2 16:30
Stockholm Direkt