"Jag är glad att vara tillbaka i BP där min resa en gång började", säger Daniel Majstorovic. Foto: Mikael Andersson

Forne landslagsspelaren: "Glad att vara tillbaka i BP"

BP fortsätter att knyta till sig starka namn. Nu står det klart att forne landslagsspelaren Daniel Majstorovic blir klubbens nya sportchef.

  • Publicerad 16:34, 12 okt 2017

De kända namnen på ledande position i BP börjar dugga tätt. Först Olof Mellberg som huvudtränare för herrlaget. Och igår släppte klubben nyheten om sitt senaste nyförvärv: den före detta landslagsspelaren Daniel Majstorovic tar över facklan som sportchef.

– Jag är glad att vara tillbaka i BP där min resa en gång började, säger Daniel Majstorovic under en presskonferens på torsdagseftermiddagen.

Det var i BP, på 90-talet, som Spångauppvuxne Daniel Majstorovic fick sitt första A-lagskontrakt. Efter en lång karriär både i Sverige och utomlands kommer han nu närmast från rollen som sportchef för AEK Athen i Grekland.

BP får nytt liv med Mellberg

Att nu komma tillbaka till BP kändes helt rätt.

– Efter våra första möten kände jag att detta är ett projekt jag vill hoppa på, säger han.

Från klubbens sida glädjer man sig åt nytillskottet.

–Det här signalerar på ett tydligt sätt ambitionsnivån från klubbens sida, säger Fredrik Bergholm, ordförande i styrelsen.

BP siktar stenhårt på Elitettan

Daniel Majstorovic är sedan tidigare god vän med Olof Mellberg. Men det påverkade inte valet, menar han.

– Vi har stark kontakt och jag har följt klubben noga sedan han tog över. Men det har absolut inte spelat in i beslutet, det blir en extra krydda och dynamik, säger Majstorovic.

Först Mellberg, sedan Majstorovic alltså. Vad är då svaret på den givna frågan som ställdes under presskonferensen – "när kommer Zlatan till BP"?

– Haha, det dröjer nog länge. Men man vet ju aldrig, säger Daniel Majstorovic.

Nu byter Brommapojkarna namn – eller?

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Graffitiväggen i Tensta blir kvar – trots löftet

"Får acceptera att det är så det ser ut" Inför valet lovade M, L och KD att de lagliga graffitiväggarna skulle rivas. Spångamoderaten Ole-Jörgen Persson kallade det ett "sylvasst vallöfte". Men nu blir det ändå inte så.måndag 22/10 16:23

Då stängs Nockebybanan av på kvällarna

Så reser du istället Andra veckan i november ersätts all spårvagnstrafik på Nockebybanan med bussar från 20.45 på kvällen.måndag 22/10 16:14