Fotbollsektionen blev årets bästa

Sundbybergs IK:s fotbollsektion har blivit utsedd till årets barn- och ungdomsförening i Stockholm. Dessutom har man chansen att bli hela Sveriges bästa.

  • Publicerad 08:00, 26 okt 2015

"Det här är någonting som vi alla ska till sig."

Det är Stockholms fotbollsförbund som delar ut priset. Av runt 500 fotbollsföreningar i Sveriges största fotbollsdistrikt fick Sundbybergs IK priset med motiveringen att föreningen bland annat kommit långt i utvecklingen av organisationen och har en röd tråd för hela verksamheten.

– Det är ett fantastiskt erkännande för allt arbetet vi lagt ner under flera år. Fotbollsförbundet har gjort en helhetsbedömning där vi är den förening som bäst lever upp till alla områden som det behövs jobbas med, säger ordföranden Roberto Capotondi och fortsätter.

– Vi tror på det vi gör och det här är någonting som vi alla ska till oss. Alla spelare och ledare. Vi har alla gjort det tillsammans, med ett stort engagemang, och det känns som en sporre att bli ännu bättre.

SIK har dessutom chans att bli hela Sveriges bästa barn- och ungdomsförening. I konkurrens med de 23 övriga distriktsvinnarna så kommer en förening att utses som årets bästa. Priset delas ut under fotbollsgalan i början på november.    

Fler nyheter i Vi i Sundbyberg

Färdig bro öppnas tidigast 2022

Nyheter Knyter samman kollektivtrafiken mellan Ursvik och Rinkeby Den kunde öppnats för busstrafik 2017, nu är det beslutat att vägbron mellan Rinkeby och Ursvik förblir bommad fram till 2022.fredag 13/12 11:53

Puben som går "bananas" med julpyntet

Nyheter "Vi har nog tolv burar och 20 Ikea-kassar med julgrejer" Innan han tar ut pensionen ska Stefan Lager julpynta puben till den grad att det nätt och jämnt går att komma in. Årets pynt på Bishops Arms har bara en brist – "några partier är för mörka".torsdag 12/12 11:50
Stockholm Direkt