Fotbollsektionen blev årets bästa

Sundbybergs IK:s fotbollsektion har blivit utsedd till årets barn- och ungdomsförening i Stockholm. Dessutom har man chansen att bli hela Sveriges bästa.

  • Publicerad 08:00, 26 okt 2015

"Det här är någonting som vi alla ska till sig."

Det är Stockholms fotbollsförbund som delar ut priset. Av runt 500 fotbollsföreningar i Sveriges största fotbollsdistrikt fick Sundbybergs IK priset med motiveringen att föreningen bland annat kommit långt i utvecklingen av organisationen och har en röd tråd för hela verksamheten.

– Det är ett fantastiskt erkännande för allt arbetet vi lagt ner under flera år. Fotbollsförbundet har gjort en helhetsbedömning där vi är den förening som bäst lever upp till alla områden som det behövs jobbas med, säger ordföranden Roberto Capotondi och fortsätter.

– Vi tror på det vi gör och det här är någonting som vi alla ska till oss. Alla spelare och ledare. Vi har alla gjort det tillsammans, med ett stort engagemang, och det känns som en sporre att bli ännu bättre.

SIK har dessutom chans att bli hela Sveriges bästa barn- och ungdomsförening. I konkurrens med de 23 övriga distriktsvinnarna så kommer en förening att utses som årets bästa. Priset delas ut under fotbollsgalan i början på november.    

Nätverk kritiskt till planen för stationsområdet

Nyheter Risk att byggnaderna bildar en mur som hindrar solljuset För lite ljus till följd av för höga hus, är grundkritiken mot detaljplanen för Sundbybergs nya stadskärna som nätverket "Trivsam stadskärna" nu presenterar. Nätverket liknar stationshuset vid en...fredag 11/10 14:11

Sundbyberg får sin första muralmålning

Nyheter Gatukonstnären "Rio" har hämtat inspiration från Sydamerika Sundbybergs senaste konstverk är 250 kvadratmeter och blir som mest praktfullt från korsningen Ekensbergsvägen/Gränsgatan. Gatukonstnären Julia Rio ligger bakom Sundbybergs första muralmålning,torsdag 10/10 13:59
Stockholm Direkt