OMBONAT. Det här gillar Tom Tärnström. Foto: Tom Tärnström

Glädjebeskedet: Vilundas a-hall öppnas på lördag

I onsdags godkändes Vilunda ishall av ishockeyförbundet och på lördag ska det spelas matcher och genomföras hockey- och konståkningsträningar.

  • Publicerad 16:18, 8 nov 2018

Hallen är jättefin, jäkligt schyst

– Hallen är jättefin, jäkligt schyst och det var bra att de fattade allvaret. Där ser man vad man kan ordna med ansträngning, säger Väsby Hockeys sportchef Tom Tärnström och fortsätter:

– Att ge kommunen "cred" känns lite magstarkt:. Det blev fint men efter en onödigt lång försening, som kostat energi och ekonomiskt drabbat klubben hårt.

Utöver att rinken är toppfräsch så är det trapporna upp till nedersta bänkraden och golven som Tärnström speciellt fastnat för. Han ser framför sig att publiken kommer uppleva att de är "inne i zon". Och borta är betonggolv till förmån för en gråsvart matta.

– Något gummiaktigt, riktigt läckert. Jag var orolig för entrén, "Leffes hörna", den blev också bra.

Väsby spelar på fredag den sista av tre hemmamatcher på annat ort (i Järfälla) mot Segeltorp. På söndag blir det riktig hemmapremiär mot Trångsund i östra hockeyettan.

– Jo, det känns bra. Absolut, säger Tärnström.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Fler nyheter i Vi i Väsby

Elin ska representera Väsby i Funkisfestivalen

Nyheter Vinnare av kommunens deltävling Det blir Elin Scherdin, 24, som får representera Upplands Väsby vid Funkisfestivalens delfinal på Nalen i Stockholm i april. Med klassiska hårdrockslåten "We're not gonna take it" av Twisted Sister...måndag 19/11 12:18

Väsbys förskolor rensas på giftiga leksaker

Nyheter Gamla dockor och plastbilar innehåller skadliga kemikalier Gamla dockor, plastbilar och pysselmaterial. Nu slängs alla äldre leksaker på förskolor och skolor i Upplands Väsby. De innehåller kemikalier som kan vara skadliga för barnen.måndag 19/11 10:07