OMBONAT. Det här gillar Tom Tärnström. Foto: Tom Tärnström

Glädjebeskedet: Vilundas a-hall öppnas på lördag

I onsdags godkändes Vilunda ishall av ishockeyförbundet och på lördag ska det spelas matcher och genomföras hockey- och konståkningsträningar.

  • Publicerad 16:18, 8 nov 2018

Hallen är jättefin, jäkligt schyst

– Hallen är jättefin, jäkligt schyst och det var bra att de fattade allvaret. Där ser man vad man kan ordna med ansträngning, säger Väsby Hockeys sportchef Tom Tärnström och fortsätter:

– Att ge kommunen "cred" känns lite magstarkt:. Det blev fint men efter en onödigt lång försening, som kostat energi och ekonomiskt drabbat klubben hårt.

Utöver att rinken är toppfräsch så är det trapporna upp till nedersta bänkraden och golven som Tärnström speciellt fastnat för. Han ser framför sig att publiken kommer uppleva att de är "inne i zon". Och borta är betonggolv till förmån för en gråsvart matta.

– Något gummiaktigt, riktigt läckert. Jag var orolig för entrén, "Leffes hörna", den blev också bra.

Väsby spelar på fredag den sista av tre hemmamatcher på annat ort (i Järfälla) mot Segeltorp. På söndag blir det riktig hemmapremiär mot Trångsund i östra hockeyettan.

– Jo, det känns bra. Absolut, säger Tärnström.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Fler nyheter i Vi i Väsby

Oklart när eleverna kan återvända till Grimstaskolan

Nyheter Kommunen letar alternativa lokaler efter branden Dagen efter den kraftiga branden i Grimstaskolan i Upplands Väsby håller skolan stängt. Nu letar kommunen efter andra lokaler, eftersom det är oklart när de 450 eleverna kan återvända till skolan.måndag 25/3 16:34

Trafikverket: Tunnelbygge för Förbifarten försenas

Nyheter ✓Hävt kontrakt med entreprenör försenar arbetet ✓Ny entreprenör väntas bli dyrare Den 11 mars bestämde sig Trafikverket för att häva kontraktet med en av entreprenörerna som bygger Förbifart Stockholms del genom Lovön. Nu väntas projektet försenas.måndag 25/3 10:42

Nu byggs 70 lägenheter utan p-plats i centrala Väsby

Nyheter Pilotprojekt med parkeringsfria hyresrätter vid stationen Nu byggs 70 hyresrätter utan parkeringsplatser bara ett kvarter från Väsby station. Projektet, som går under namnet Nouvelle, är det första i sitt slag i Stockholms län där detaljplanen antagits med...måndag 25/3 6:00