OMBONAT. Det här gillar Tom Tärnström. Foto: Tom Tärnström

Glädjebeskedet: Vilundas a-hall öppnas på lördag

I onsdags godkändes Vilunda ishall av ishockeyförbundet och på lördag ska det spelas matcher och genomföras hockey- och konståkningsträningar.

  • Publicerad 16:18, 8 nov 2018

Hallen är jättefin, jäkligt schyst

– Hallen är jättefin, jäkligt schyst och det var bra att de fattade allvaret. Där ser man vad man kan ordna med ansträngning, säger Väsby Hockeys sportchef Tom Tärnström och fortsätter:

– Att ge kommunen "cred" känns lite magstarkt:. Det blev fint men efter en onödigt lång försening, som kostat energi och ekonomiskt drabbat klubben hårt.

Utöver att rinken är toppfräsch så är det trapporna upp till nedersta bänkraden och golven som Tärnström speciellt fastnat för. Han ser framför sig att publiken kommer uppleva att de är "inne i zon". Och borta är betonggolv till förmån för en gråsvart matta.

– Något gummiaktigt, riktigt läckert. Jag var orolig för entrén, "Leffes hörna", den blev också bra.

Väsby spelar på fredag den sista av tre hemmamatcher på annat ort (i Järfälla) mot Segeltorp. På söndag blir det riktig hemmapremiär mot Trångsund i östra hockeyettan.

– Jo, det känns bra. Absolut, säger Tärnström.

Problem med sparkcyklar i Väsby Centrum

Nyheter "Snart händer det en olycka" Barn och unga som åker sparkcykel i Väsby Centrum har blivit ett problem. Nu gör centrumledningen allt de kan för att få bukt med "busåkandet" innan någon kommer till skada.lördag 24/8 12:49

Väsby skakade om allsvenska Almtuna IS

Sport Vilda Väsby var fem minuter ifrån att ta en fin försäsongsskalp mot Almtuna IS och först i sudden death kunde Uppsalalaget visa att det skiljer en division mellan lagen.fredag 23/8 22:00
Stockholm Direkt