OMBONAT. Det här gillar Tom Tärnström. Foto: Tom Tärnström

Glädjebeskedet: Vilundas a-hall öppnas på lördag

I onsdags godkändes Vilunda ishall av ishockeyförbundet och på lördag ska det spelas matcher och genomföras hockey- och konståkningsträningar.

  • Publicerad 16:18, 8 nov 2018

Hallen är jättefin, jäkligt schyst

– Hallen är jättefin, jäkligt schyst och det var bra att de fattade allvaret. Där ser man vad man kan ordna med ansträngning, säger Väsby Hockeys sportchef Tom Tärnström och fortsätter:

– Att ge kommunen "cred" känns lite magstarkt:. Det blev fint men efter en onödigt lång försening, som kostat energi och ekonomiskt drabbat klubben hårt.

Utöver att rinken är toppfräsch så är det trapporna upp till nedersta bänkraden och golven som Tärnström speciellt fastnat för. Han ser framför sig att publiken kommer uppleva att de är "inne i zon". Och borta är betonggolv till förmån för en gråsvart matta.

– Något gummiaktigt, riktigt läckert. Jag var orolig för entrén, "Leffes hörna", den blev också bra.

Väsby spelar på fredag den sista av tre hemmamatcher på annat ort (i Järfälla) mot Segeltorp. På söndag blir det riktig hemmapremiär mot Trångsund i östra hockeyettan.

– Jo, det känns bra. Absolut, säger Tärnström.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Fler nyheter i Vi i Väsby

Tränarduo återförenas i Bollstanäs SK herr

Sport Peter och Christer leder BSK herr 2019 Efter många år ifrån varandra återförenas Peter Göthe och Christer Johansson – i BSK. Duon kommer denna säsong att träna Bollstanäs fotbollsherrar ihop och siktar på att fortsätta framgångsvågen från...tisdag 22/1 11:10

Ny ESK:are klar för Bollstanäs SK dam

Sport "BSK är ett bra spelande lag som satsar och vill mycket" BSK värvar från Enköping – igen. I dagarna stod det klart att den hårt arbetande innermittfältare Julia Lindström, 23, ansluter till det framgångsrika damlaget i Väsby.fredag 18/1 19:00

Väsby centrum är Årets klättrare

Nyheter Första gången Väsby Centrum är med bland topp tre I dag lyfter vi på hatten och säger grattis till Väsby centrum! De knep första platsen i kategorin Årets klättrare bland Stockholms köpcentrum.fredag 18/1 12:29