Foto: Mostphotos

Här är lagen ESK Fotboll får möta i år

Ny serie, nya lag för ESK Fotboll. Här är lagen fotbollsherrarna får möta säsongen 2018.

  • Publicerad 15:23, 8 jan 2018

Nära nära, men ändå en bit ifrån. Det blev inget serieavancemang för ESK:s fotbollsherrar förra säsongen. Man slutade tvåa i Division 3 Östra Svealand.

I år kommer ESK att tillhöra Division 3 Norra Svealand. Nyligen blev serien fastställd och det står klart att ESK bland annat kommer att få möta bland annat Håbo FF, som är tillbaka i Division 3 efter en sejour i Division 2.

Division 3 Norra Svealand

Kungsängens IF (Från div 4)

Vallentuna BK

Enköpings SK FK

FC Arlanda (Från div 4)

Heby AIF

Håbo FF (Från div 2)

Märsta IK

Uppsala-Kurd FK (Från div 4)

Vaksala SK

IK Franke (Från västra Svealand)

Syrianska IF Kerburan (Från div 2)

Västerås IK

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Teo är stjärna – i två idrotter

Sport Teo Rydstedt är en av Upplands bästa fotbollsspelare. Han är också en av länets bästa handbollspelare.fredag 18/5 9:17

Kerim tackar nej till landslagspel i VM

Sport Enköpingssonen Kerim Mrabti jagas av det tunisiska fotbollslandslaget. Men Djurgårdsanfallaren väljer att tacka nej. – Det är ett för stort beslut att fatta med så kort varsel, säger Kerim till...måndag 14/5 15:15