Brons. Det blev en tredjeplats för Oliver Moberg och Mika Ounasvuori i TV-pucken. Foto: Privat

Hockeybrons till Mälaröduo i TV-pucken

Oliver Moberg och Mika Ounasvuori tog brons med Stockholm Nord i TV-pucken.

  • Publicerad 09:36, 8 nov 2018

Stockholm Nord och Göteborg var de två lag som imponerade mest i TV-puckens slutspel. I semifinalen brakade de samman i en match som många menar var den bästa som spelats i TV-pucken på mycket länge.

Den moraliska finalen blev en tät och spännande tillställning som Göteborg vann med 2–1. Oliver Moberg och Mika Ounasvuori fick ladda om till bronsmatchen där Stockholm Nord enkelt besegrade Örebro med 6–0.

För Magnus Welin och Carl Lindbom blev den en sjätteplats med Stockholm Syd. Göteborg vann årets upplaga av TV-pucken efter att ha besegrat Västerbotten med 5-0 i finalen. Samtliga spelare från Mälaröarna blev dessutom uttagna till Region Camp U16 där de bästa spelarna från regionen samlas i Gnesta den 16-18 november.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Oviss framtid för Martin Falkeborn

Sport Martin Falkeborns framtid är oviss när kontraktet med IK Frej nu löper ut.torsdag 15/11 10:46

Senaste numret

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Twitter