Holmblad först ut på höstens första ispass

Passningsgeniet Christian Holmblad är redan en vinnare. När Väsby Hockeys a-trupp tilldelades ett extra ispass var han först av alla in på isen: "Det är viktigt att sätta standarden."

  • Publicerad 22:00, 6 aug 2019

Egentligen ska Vilda Väsby inleda försäsongens ispass stundande vecka. En plötsligt ledig tid i tisdags kväll triggade dock lagledningen och det blev därför is istället för bildäck, hopprep etcetera.

–Självklart hellre det här än ett fystest (haha) men ska jag vara helt ärlig så är det rätt mycket ångest i första ispasset också, säger "Homer" och stirrar ner på skridskorna.

– Inget sitter bra och inte huvudet heller. Det tar några träningar innan man vet vad man ska göra.

Om det var en intern tävling i att komma först ut på isen är nästa fråga om resterande 20 spelare sov. På filmen fystränaren Micke Karlsson hade, var Holmblad först med minst två tre skär.

– Jag var sugen. Du vet, det är viktigt att sätta standarden, säger Christian Holmblad och skrattar.

Att det var enkelt för lagledningen att få spelarna extra motiverade rådde ingen tvekan om.

– Ingen grät när vi mejlade ut att det skulle bli ett extra ispass, klargör Niklas "Boba"Pettersson, assisterande tränare.

Foto: Jonny Andersson

Fler nyheter i Vi i Väsby

Kvinna döms för utpressning av flera män

Nyheter Hotade Väsbybo att betala 200 000 kronor En Väsbybo betalade nästan 200 000 kronor till en kvinna som hotade att grovt förtala honom. En annan man betalade av samma anledning 150 000 kronor till kvinnan. Nu döms hon till villkorlig dom för...måndag 21/10 15:30

Magiskt mycket kul på höstlovet i Väsby

Nyheter Återvinn med Tobbe Trollkarl – eller ta en rymdtur Åk ut i rymden, spela pingis eller gå på väsenvandring på Gunnes gård. I Upplands Väsby finns en massa kul gratis aktiviteter på höstlovet.måndag 21/10 10:30

Vilda Väsby sänkte Sollentuna på 87 sekunder

Sport Gozzi-kedjan hade en stor kväll i Sveab Arena Med tre mål på mindre än två minuter i första perioden tog Vilda Väsby i praktiken gnistan ur Sollentuna HC i hockeyettans norrortsderby. Väsbys kedjetrion Christoffer Gozzi, Elliot Lorraine och...söndag 20/10 20:00
Stockholm Direkt