Foto: Anders Ekström

Intensivt slut på september för BSK

Fem matcher på drygt två veckor. De sista två veckorna i september blir hektiska för Bollstanäs formstarka fotbollsdamer.

  • Publicerad 13:50, 14 sep 2018

Imorgon lördag väntar jumbon Bälinge IF på hemmaplan för BSK. Det blir starten för en intensiv tid för damlaget.

Mellan 15 och 29 september ska de nämligen spela fem matcher på drygt två veckor. Förutom Bälinge ska Bollstanäs möta Enköping (22/9) och Selånger (29/9) i seriespelet. Dessutom möter de Hammarby i svenska cupen på onsdag och veckan efter, 25/9, väntar Brommapojkarna i semin i Victoria Cup.

Efter det hektiska höstmånaden väntar Rimbo i serieavslutningen (6/10).

Därpå vankas det kval uppåt för den redan klara serievinnaren. För motståndet står då Morön från Skellefteå. Ett lag som kommer ha spelat färre serie- och cupmatcher än BSK i höst. Återstår vilken "uppladdning" som visar sig vara den bästa.

Mer BSK:s september

Bälinge IF (h) 15 sep

Hammarby (h) 19 sep, cupen

Enköping SK (b) 22 sep

BP (b) 25 sep, Victoria cup

Selånger (b) 29 sep

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Väsby

Stulet gravpynt troligen bortstädat

Nyheter När Birgitta Edwards besökte dotterns grav i Fresta var dekorationerna hon lagt där vid sitt tidigare besök försvunna. – Det är så skamligt att stjäla till och med på en kyrkogård, säger hon. Men...tisdag 18/9 7:15

Notan växer för Förbifart Stockholm

Nyheter Jätteprojektet Förbifart Stockholm som ska flytta ner E4 under stan blir dyrare än väntat.måndag 17/9 12:25

BSK körde över seriejumbon fullständigt

Sport BSK:s damer är fortsatt överlägsna i seriespelet. På lördagen körde damerna fullständigt över jumbon Bälinge med hela 16-0 (8-0). Josefin Jarstad och Louise Lillbäck blev båda femmålskyttar.måndag 17/9 9:00