Kerim. Enköpings enda manlige landslagsspelare i fotboll Kerim Mrabti jagas av Tunisiska landslaget. Foto: Bengt Johansson

Kerim jagas av Tunisiens landslag

Enköpingssonen Kerim Mrabti jagas av det tunisiska fotbollslandslaget. – Vi får se vad som händer de här närmaste dagarna. Kerim har ett beslut att fatta, säger Kerims agent Miro Jaganjac till Expressen.

  • Publicerad 13:40, 11 maj 2018

Enköpingssonen och ESK-fostrade Kerim Mrabti var på onsdagskvällen en av målskyttarna när hans Djurgården besegrade Malmö FF i finalen av Svenska cupen med 3-0. Och intresset forwarden är stor. Kerim som hittills gjort tre framträdanden i den blågula landslagströjan, blev efter cupvinsten uppvaktad av Tunisiens förbundskapten, som vill ha Kerim med i truppen till årets VM i Ryssland, som startar i juni. Kerims pappa är från Tunisien.

Något som skulle vara fullt möjligt, eftersom Kerims spelade matcher för Sveriges landslag inte varit tävlingsmatcher.

– Vi får se vad som händer de här närmaste dagarna. Kerim har ett beslut att fatta, säger Kerims agent Miro Jaganjac till Expressen.

Och även anfallaren själv vill skjuta diskussionen, om han kommer att ingå i Tunisiens landslag, framför sig.

– Jag vill inte kommentera något om det här just nu. Vi får ta det sedan, säger anfallaren själv, till Expressen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.