Segrare. Flickor födda -03 vann alla sina matcher förra helgen och går vidare i Ungdoms-SM. Foto: Privat

Klart: Spånga Handboll vidare i Ungdoms-SM

Förra helgen tog sig tre ungdomslag i Spånga handboll vidare i gruppspelet i Ungdoms-SM. Nu är siktet inställt mot finalen.

  • Publicerad 11:57, 26 jan 2018

Förra helgen spelade tre av ungdomslagen i Spånga handboll gruppspel för att ta sig vidare i ungdoms-SM. Flickor födda 2001, pojkar födda 2001 och flickor födda 2003 gick alla vidare till steg fyra.

– Jag tror att vi har goda chanser att även ta oss vidare till steg fem som är finalen. Vi har bra ledare och träningsvilliga ungdomar, säger Robin Karlsson, ungdomsansvarig i Spånga HK.

Stort stöd hemma

Flickor födda 2003 spelade hemma i Smedshagshallen och lyckades vinna alla sina matcher. Extra kul eftersom spelarna fick stort stöd av hemmapubliken, menar Robin Karlsson.

– Det var mycket folk i hallen och vi hoppas att det blir några hemmamatcher i steg fyra också.

I slutet av mars spelas matcherna i steg fyra, där 32 lag spelar i varje åldersgrupp. Det är ännu inte klart vart eller vilka lag som Spånga HK får möta. I finalen möts sedan åtta lag.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Polisen glatt överraskad av mystisk man

Nyheter Fattade misstankar när han strök runt polisbilen: "Vafan gör han" Mannen strök runt den tomma polisbilen. Konstaplarna anade oråd och tog sig genast mot bilen – där de blev glatt överraskadesöndag 18/11 8:30

Ser du var de gamla stockholmarna är?

Quiz Frågesport! Stockholm är alltid vackert men frågan är om det inte var ännu lite vackrare förr. Känner du igen platserna?lördag 17/11 9:22