Mardröm för SHC borta mot Vallentuna

Det blev en nattsvart afton i Vallentuna för SHC. För tredje gången i rad blev det förlust mot de röda och denna gång med en försmädlig 1–7-torsk.

  • Publicerad 09:00, 4 jan 2019

SHC har haft svårt för Vallentuna hela säsongen och det visade sannerligen sig på torsdagskvällen. Det skulle visa sig bli en nattsvart afton.

Redan efter åtta minuter hade VBK ledningen med 0–2. Visserligen reducerade Simon Brännvall efter halva första, men därefter var det slut på det roliga.

Det blev två mål i baken i andra och ytterligare tre i sista perioden. Slutresultatet skrevs till 1–7 till Vallentuna som därmed tar tredje raka segern mot Sollentuna HC 2018/19. Även förra säsongen hade det röda gänget övertag på SHC och vann tre av fyra matcher.

Börjat svagt

SHC har fått en motig start i fortsättningsserien och bara tagit en poäng på sex möjliga. Poängen kom i premiären mot Hammarby där det blev en övertidsförlust (4–5).

Nyköping har kopplat greppet om förstaplatsen och ligger åtta poäng före sexan Sollentuna. Dock med en match mer spelad. 16 omgångar återstår så det finns mycket tid att jobba i kapp, på söndag kommer Hanviken på besök till Vallen.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Så ska Sjöbergs centrum byggas om

Nyheter Bygglovsansökan är inlämnad till kommunen Sjöberg centrum får ett nytt ansikte. I oktober river man det gamla och i januari börjar man bygga på det nya - om allt går enligt planerna.torsdag 21/3 18:14

Rekordmånga lag när hockeycup spelas i Enköping

Sport I helgen arrangerar ESK-hockey Stora Coop Cup för U14-lag, den sjunde turneringen för säsongen i Bahco- och Sandbrohallen, men med högst antal anmälda lag hittills. – Det ska bli oerhört kul, säger...torsdag 21/3 16:28

Kommunen tar fram skötselplan efter fiskdöd

Nyheter Naturvårdschefen: "Åsträckan ska löpande kontrolleras" Sollentuna kommun tar fram en skötselplan för Vibyån under 2019 - till följd av den stora fiskdöden. Enligt kommunen ska fiskbeståndet i ån eller i Ravalen inte påverkas på lång sikt av händelsen som...torsdag 21/3 16:00