Mardröm för SHC borta mot Vallentuna

Det blev en nattsvart afton i Vallentuna för SHC. För tredje gången i rad blev det förlust mot de röda och denna gång med en försmädlig 1–7-torsk.

  • Publicerad 09:00, 4 jan 2019

SHC har haft svårt för Vallentuna hela säsongen och det visade sannerligen sig på torsdagskvällen. Det skulle visa sig bli en nattsvart afton.

Redan efter åtta minuter hade VBK ledningen med 0–2. Visserligen reducerade Simon Brännvall efter halva första, men därefter var det slut på det roliga.

Det blev två mål i baken i andra och ytterligare tre i sista perioden. Slutresultatet skrevs till 1–7 till Vallentuna som därmed tar tredje raka segern mot Sollentuna HC 2018/19. Även förra säsongen hade det röda gänget övertag på SHC och vann tre av fyra matcher.

Börjat svagt

SHC har fått en motig start i fortsättningsserien och bara tagit en poäng på sex möjliga. Poängen kom i premiären mot Hammarby där det blev en övertidsförlust (4–5).

Nyköping har kopplat greppet om förstaplatsen och ligger åtta poäng före sexan Sollentuna. Dock med en match mer spelad. 16 omgångar återstår så det finns mycket tid att jobba i kapp, på söndag kommer Hanviken på besök till Vallen.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Misslyckat skönhetsingrepp får kritik från IVO

Nyheter Död vävnad och infektion efter fillerbehandling En läkare på en skönhetssalong i Sollentuna har anmälts till Inspektionen för vård och omsorg efter en misslyckad skönhetsbehandling.tisdag 22/1 16:15

Tog inte katt till veterinären – Länsstyrelsen omhändertar djuret

Nyheter Allvarligt sjuk i ett och ett halvt år Länsstyrelsen har beslutat att omhänderta en katt som ägs av en kvinna i Sollentuna. Katten ska ha varit sjuk mycket länge, men trots det har ägaren inte sett till att katten får vård.tisdag 22/1 9:26