Mardröm för SHC borta mot Vallentuna

Det blev en nattsvart afton i Vallentuna för SHC. För tredje gången i rad blev det förlust mot de röda och denna gång med en försmädlig 1–7-torsk.

  • Publicerad 09:00, 4 jan 2019

SHC har haft svårt för Vallentuna hela säsongen och det visade sannerligen sig på torsdagskvällen. Det skulle visa sig bli en nattsvart afton.

Redan efter åtta minuter hade VBK ledningen med 0–2. Visserligen reducerade Simon Brännvall efter halva första, men därefter var det slut på det roliga.

Det blev två mål i baken i andra och ytterligare tre i sista perioden. Slutresultatet skrevs till 1–7 till Vallentuna som därmed tar tredje raka segern mot Sollentuna HC 2018/19. Även förra säsongen hade det röda gänget övertag på SHC och vann tre av fyra matcher.

Börjat svagt

SHC har fått en motig start i fortsättningsserien och bara tagit en poäng på sex möjliga. Poängen kom i premiären mot Hammarby där det blev en övertidsförlust (4–5).

Nyköping har kopplat greppet om förstaplatsen och ligger åtta poäng före sexan Sollentuna. Dock med en match mer spelad. 16 omgångar återstår så det finns mycket tid att jobba i kapp, på söndag kommer Hanviken på besök till Vallen.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

SD:s ledare blir politisk vilde

Nyheter Bo Ehlin tar över efter Mikael Stigenberg Stigenberg meddelar att han behåller sina förtroendeuppdrag, efter att han utesluts ur Sverigedemokraterna. Lokalgruppen väljer ny gruppledare, Bo Ehlin, efter utredningen.onsdag 26/6 13:45

Var tolfte barn i Stockholm har förälder hos Kronofogden

Nyheter LISTA: Skuldsatta barnfamiljer – så ser det ut i varje kommun i Stockholms län Nästan 42 000 barn i Stockholms län lever i familjer med minst en förälder som har skulder hos Kronofogden. Stor skillnader finns dock mellan kommunerna.onsdag 26/6 11:38

City Gross stänger under 1,5 år

Nyheter Öppnar igen vid årsskiftet 2021 City Gross har nu skrivit avtal med hyresvärden i det nya centrumet med inflyttning om ungefär 18 månader. I slutet på sommaren väntas mer information om de nya hyresgästerna.tisdag 25/6 17:03
Stockholm Direkt