Foto: Anders Ekström

Mathias Karelius lämnar Sollentuna FK

BSK-fostrade Mathias Karelius blir inte kvar i division 1-klubben Sollentuna. Förra veckan fick han beskedet att kontraktet inte förlängs.

  • Publicerad 17:30, 8 jan 2019

Inför säsongen 2017 kom Mathias Karelius till Sollentuna. Den kvicke yttern kom via Karlberg till nykomlingen i division 1 norra.

Totalt blev det två säsonger för 23-åringen med Bollstanäs som moderklubb. Förra veckan var Mathias en av tre spelare som fick beskedet att kontraktet inte förlängs för 2019.

Det blev totalt 16 matcher för Karelius i den svartvita tröjan, åtta 2017 och lika många 2018. Mathias glimtade till bitvis med sin snabbhet och kreativitet, dessvärre hämmades han av efterhängsna skador och fick ingen kontinuitet.  

Vart han nu tar vägen är inte officiellt.

Fler nyheter i Vi i Väsby

Sofia och Hampus årets kulturstipendiater

Nyheter Violinist och gitarrist prisade av Upplands Väsby kulturskola Violinisten Sofia Cronwall, 18, och gitarristen Hampus Häggström, 19. Där har ni namnen på årets stipendiater på Upplands Väsby kulturskola.onsdag 26/6 12:34

Var tolfte barn i Stockholm har förälder hos Kronofogden

Nyheter LISTA: Skuldsatta barnfamiljer – så ser det ut i varje kommun i Stockholms län Nästan 42 000 barn i Stockholms län lever i familjer med minst en förälder som har skulder hos Kronofogden. Stor skillnader finns dock mellan kommunerna.onsdag 26/6 11:38
Stockholm Direkt