Foto: Romus Ramström

Micke Svensson blir Hammarby trogen

Det blir en andra säsong i elitserien för Mikael Svensson. Målvakten har i dagarna förlängt sitt kontrakt med Hammarby bandy.

  • Publicerad 16:20, 20 jun 2018

Det känns bra att fortsätta i Hammarby och jag ser fram emot säsongen

Inför förra säsongen skrev Mikael Svensson på för elitserieklubben Hammarby. 25-åringen, från Solängen och Häggvik, hade tidigare i karriären enbart huserat i division 1 och allsvenskan – men fick 2017 äntligen chansen i högsta serien.

Totalt blev det två matcher från start i vintras för den Helenelundsfostrade målvakten.

I dagarna skrev Micke på för en ny säsong med grönvitt.

– Det känns bra att fortsätta i Hammarby och jag ser fram emot säsongen. Min första säsong var mest se och lära, så det ska bli intressant att påbörja mitt andra år på Zinken, säger Micke som bor i Viby.

HIK-sonen konkurrerar med landslagsmålvakten Patrik Hedberg om en plats i buren. Den gångna säsongen föll Hammarby i den femte och avgörande semin mot SAIK och missade SM-finalen i Uppsala.

Mer Mikael Svensson

Ålder: 25 år, född 1993.

Moderklubb: Helenelunds IK bandy.

Bor: Viby.

Aktuell: Nyligen skrivit på för en andra säsong i Hammarby IF i elitserien.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Två personer knivhotades till att ta ut pengar

Nyheter Gärningsmännen döms till fängelse Två män från Sollentuna döms till fängelse efter att ha misshandlat och under hot tvingat två personer ta ut pengar från en bankomat.tisdag 20/11 16:30

Frågan om syskonförtur splittrar Alliansen

Nyheter (L) och (KD) vill återinföra syskonförtur Liberalerna och Kristdemokraterna kämpar för att få tillbaka syskonförturen i skolor och förskolor. Men resten av partierna är oroliga att det skulle innebära ett brott mot skollagen.tisdag 20/11 14:12

Efter #metoo: "Vi kämpar i motvind hela tiden"

Nyheter Tjejjour bjuder in till panelsamtal med kommunen Drygt ett år har gått sedan #metoo-rörelsen tog fart. Men vad har hänt sedan dess? Alldeles för lite, tycker volontärerna och de anställda på queer-, trans- och tjejjouren Indra. Nu anordnar de ett...fredag 16/11 12:00