Foto: Romus Ramström

Micke Svensson blir Hammarby trogen

Det blir en andra säsong i elitserien för Mikael Svensson. Målvakten har i dagarna förlängt sitt kontrakt med Hammarby bandy.

  • Publicerad 16:20, 20 jun 2018

Det känns bra att fortsätta i Hammarby och jag ser fram emot säsongen

Inför förra säsongen skrev Mikael Svensson på för elitserieklubben Hammarby. 25-åringen, från Solängen och Häggvik, hade tidigare i karriären enbart huserat i division 1 och allsvenskan – men fick 2017 äntligen chansen i högsta serien.

Totalt blev det två matcher från start i vintras för den Helenelundsfostrade målvakten.

I dagarna skrev Micke på för en ny säsong med grönvitt.

– Det känns bra att fortsätta i Hammarby och jag ser fram emot säsongen. Min första säsong var mest se och lära, så det ska bli intressant att påbörja mitt andra år på Zinken, säger Micke som bor i Viby.

HIK-sonen konkurrerar med landslagsmålvakten Patrik Hedberg om en plats i buren. Den gångna säsongen föll Hammarby i den femte och avgörande semin mot SAIK och missade SM-finalen i Uppsala.

Mer Mikael Svensson

Ålder: 25 år, född 1993.

Moderklubb: Helenelunds IK bandy.

Bor: Viby.

Aktuell: Nyligen skrivit på för en andra säsong i Hammarby IF i elitserien.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

MP: Grönt ljus för fler busskörfält

Nyheter Ännu ett oppositionsparti i landstinget höjer rösten till förmån för SL:s bussförare. Att slippa kolla biljetter och ha tillgång till fler körfält är deras bud för att förbättra arbetsmiljön.torsdag 19/7 14:27

Biolog: Nu kommer malinvasionen

Nyheter "Jag hittade åtta stycken på kontoret" Mal har kläckts i ovanligt stora mängder och redan nu letar de efter någonstans att övervintra. – Jag hittade åtta stycken på kontoret, säger biologen Didrik Vanhoenacker.onsdag 18/7 16:26