Foto: Anders Ekström

Molin tog fin skalp i årets sista tävling

Jakob Molin, 20, avslutade beachvolleysäsongen på bästa sätt genom att bli bästa svenska lag på en Nevza-tävling i Göteborg.

  • Publicerad 15:00, 10 nov 2017

Tillsammans med beachpartnern Linus Tholse har Törnskogensonen Jakob Molin haft ett starkt år i sanden. Tidigare i somras vann duon två tävlingar svenska touren.

Den gångna helgen tog de brons i en så kallad Nevza-tävling i Göteborg.

– Vi spelade väldigt bra och blev trea, och det som bästa svenska lag. Det var extra prestigefyllt att vinna den eftersom det var årets sista och dessutom på hemmaplan, säger Jakob Molin.

I tävlingen var lag från Norden samt England och Lettland med. 16 lag deltog och firma Molin/Tholse blev alltså bästa svenska lag med sitt brons. 20-åringen från Sollentuna är nöjd med årets beachsäsong.

– Ja, vi har spelat väldigt bra, speciellt nu i slutet. Vi är taggade inför nästa säsong, då ska vi försöka spela mer utomlands och utvecklas där.

Men nu under vintern är det fullt fokus på spel i elitserien med moderklubben Sollentuna VK. De möter serieledande Falkenberg borta på söndag.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Döda ytor ska bli levande torg

Nyheter Området runt centrum innehåller flera blåsiga, oanvända och tråkiga ytor. Nu vill kommunen ta tag i Aniaraplatsen, Turebergs torg och Turebergs park.tisdag 19/6 14:37

Trafikverket hotas av böter för buller

Nyheter Tålamodet med Trafikverkets planerade åtgärder vid Trafikplats Kista är slut. Nu hotar Sollentuna kommun med vite.måndag 18/6 17:19