Segrare. Alva Tillström tog hem segern i Norrtäljespelen i tennis. Foto: Ekerö tennisklubb

Nästa Tillström att briljera på banan

Alva Tillström vann Norrtäljespelen i tennis – helt utan setförlust.

  • Publicerad 11:41, 5 jul 2017

Nyligen stod storasyster Clara Tillström för en fin prestation i Båstadspelen i tennis då hon tog hem en fin tredjeplats.

Förra helgen slog en Tillström till igen – men den här gången var det lillasyster Alva Tillström som var i farten och tog hem segern i Norrtäljespelen i tennis.

I gruppen för FS12 tog hon hem segern i turneringen efter tre raka segrar och hon släppte dessutom inte ett enda set ifrån sig.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Suveräna serieledare tar sommaruppehåll

Sport Efter halva serien spelad är Ekerös fotbollsdamer i överlägsen serieledning. – Vi är inne i ett flow just nu, säger tränaren Henrik Nilsson.onsdag 20/6 9:16

Guldjubel för Mälarö SOK

Sport Det bjöds på flera fina resultat när Mälarö SOK arrangerade Mälaröspelen på Träkvistavallen i helgentorsdag 31/5 10:35

Senaste numret

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Twitter