Foto: Johan Borehed

Nicklas Sjölund ersätter Karlsson

Efter en månad i Vita Hästen är Nicklas Sjölund tillbaka i Väsbys backbesättning. Han ersätter Robin Karlsson som i veckan gick motsatt väg.

  • Publicerad 11:59, 10 feb 2018

Den 4 januari värvades Nicklas Sjölund av Vita Hästen. I morgondagens publikmatch (gratis entré) mot Nybro är han, om inget strular, tillbaka som vänsterback. Som en del i klubbarnas kaotiska förhandling om Robin Karlssons övergång till Norrköpingsklubben, har Väsby fått möjlighet att använda Sjölund resten av säsongen.

— Vi får låna Nicklas och det känns sportsligt väldigt bra. Nicklas var jättebra under sista tiden hos oss, det var därför Hästen fick upp ögonen för honom, säger Tom Tärnström, Väsbys sportchef.

Sjölund har inte fått mycket speltid i Vita Hästen, för att utvecklas behöver han matchsituationer och det får han i Väsbytröjan.

— Nej, jag är såklart inte nöjd med hur senaste dagarna varit. Förhandlingsläget rörande Robin blev stressigt och olustig. Innan vi börjat förhandla hade Robin redan hunnit träna med Hästen, fått en lägenhet och hoppades kunna spela på fredagen. Jag vill ju att det ska bli bra för honom, men också för oss. Sportsligt kan jag ändå känna att det är bra att vi får in en så bra ersättare som Nicklas Sjölund.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Vecka för krisberedskap

Nyheter Är du förberedd inför en krissituation? Om elen slutar fungera och du inte kan laga mat, använda mobiltelefonen eller betala med kort? Den kommande veckan är det den nationella Krisberedskapsveckan,...fredag 25/5 11:15