Nöjda gymnaster efter dubbla shower

Mälarögymnasterna showade inför fullsatta läktare i Mälaröhallen i söndags.

  • Publicerad 10:10, 7 dec 2017

Det var mycket show och alla bjöd på sig själva.

I söndags arrangerade Mälarögymnasterna MG Show inför fullsatta läktare i Mälaröhallen. Nytt för i år var att det bjöds på två shower där gymnasterna bjöd på imponerande nummer med Disney/Pixar-tema med bland annat Frost, Snövit, Vaiana och Aladdin.

Gymnasterna visade upp härlig rörelseglädje och publiken fick se truppgymnastikens alla tre delar med fristående, matta och hopp och med tränarnas goda planering av numren var variationen stor under showen.

– Det var mycket show och alla bjöd på sig själva. Publiken rycktes med i stämningen genom både musik, utklädnad och film på storbild. Stämningen var magiskt bra och tidsschemat hölls enligt plan så vi är så nöjda och glada med dagen, säger ordföranden Jessica Wallblom.

Föreställningen avslutades sedan traditionsenligt med en gemensam dans för alla på golvet samtidigt. Mälarögymnasterna fortsätter att växa och just nu är det lång kö för att börja med gymnastik, därför önskar Jessica Wallblom att fler vuxna vill ingå i deras tränarteam framöver.

– Under 2017 har Mälarögymnasterna fortsatt precis som tidigare år med stor tillväxt. Trots det har vi mer än 210 barn i kön, så jag hoppas att showen inspirerat några vuxna som skulle vilja ingå i vårt tränarteam så att vi kan starta upp nya lag och på så vis erbjuda barnen i kön en plats, avslutar Jessica Wallblom.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Oviss framtid för Martin Falkeborn

Sport Martin Falkeborns framtid är oviss när kontraktet med IK Frej nu löper ut.torsdag 15/11 10:46

Senaste numret

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Twitter