Foto: Michael Folmer

Ny seger för Sollentuna VK:s herrar

Elitserien i volleyboll är igång igen efter några veckors uppehåll. Det går fortsatt bra för Sollentuna VK:s herrlag, men desto tuffare är det för damlaget.

  • Publicerad 11:00, 8 jan 2018

Sollentunas herrar har gjort sin bästa höstsäsong på många år. Laget har bland annat kvalificerat sig till volleybollens Grand Prix (GP) för första gången sedan säsongen 2010/2011.
 

Efter ett juluppehåll, på cirka tre veckor, var det dags för match igen. I söndags vann Sollentuna VK:s herrlag mot Tierp med 3–0 (25–22, 26–24, 25–10).

Bästa poängplockare i matchen från Sollentuna var Staffan Blomgren och Jakob Molin.
Sollentuna ligger just nu på en stabil fjärdeplats i elitserien med sina elva vinster av totalt 16 spelade matcher.
 
Tyngre går det för Sollentunas damlag. Första matchen efter serieuppehållet slutade i förlust för Sollentunas damlag. De förlorade mot Lindesberg med 3–0 (25–18, 25–18, 25–13).

Bästa poängplockare från Sollentuna var Matilda Altin och Viktoria Nordström.
Sollentunas damlag ligger nu på nionde plats i elitserien, med tre vinster av 16 spelade matcher.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Biolog: Nu kommer malinvasionen

Nyheter "Jag hittade åtta stycken på kontoret" Mal har kläckts i ovanligt stora mängder och redan nu letar de efter någonstans att övervintra. – Jag hittade åtta stycken på kontoret, säger biologen Didrik Vanhoenacker.onsdag 18/7 16:26

Sollentuna tappar i miljöranking

Nyheter Sollentuna tappar 20 placeringar sedan förra året i rankningen Sveriges miljöbästa kommun. Men miljöarbetet har inte försämrats, menar Inger Mattsson, projektledare för miljö och klimat på Sollentuna...onsdag 18/7 9:52

(S) nya gruppledare laddar för valet

Nyheter Möt Socialdemokraternas Joakim Jonsson Valet i september närmar sig. Vi i Sollentuna har därför tagit en pratstund med alla partiers gruppledare – för att få veta mer om vilka de är som privatpersoner och vilken fråga som är viktigast för...tisdag 17/7 15:48