Slutar. Nye Fannatränaren Martin Andersson, 31, slutar. Foto: Bengt Johansson

Nye Fannatränaren slutar – "nödvändigt beslut"

I november skrev tränaren Martin Andersson på ett tvåårskontrakt för Fanna BK:s damlag. Nu, innan seriespelet ens dragit igång, går Andersson och klubben skilda vägar.

  • Publicerad 14:56, 9 feb 2018

Fanna BK:s damlagstränare Martin Andersson kommer att avsluta sitt tränaruppdrag i klubben. Bakgrunden ska enligt ett pressmeddelande från Fanna BK vara att "Martin och klubben är för långt ifrån varandra i gemensamma frågor".

– Det känns tråkigt men för laget och föreningens skull var det nödvändigt att ta det här beslutet nu, säger Martin Andersson.

Enligt klubben är beslutet fattat i samförstånd med klubben och det finns inga "hard feelings" mellan parterna. 

– Martin har varit en frisk fläkt under den korta tid han varit hos oss och det är givetvis trist att det slutar så här. Men vi önskar honom lycka till med sin framtida tränarkarriär, säger Magnus Eklund, ordförande i Fanna BK.

Spelartruppen har informerats om förändringen och klubben letar nu efter en ny huvudtränare för damlaget. Under tiden leder Lennart Ramstedt träningarna.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Teo är stjärna – i två idrotter

Sport Teo Rydstedt är en av Upplands bästa fotbollsspelare. Han är också en av länets bästa handbollspelare.fredag 18/5 9:17

Kerim tackar nej till landslagspel i VM

Sport Enköpingssonen Kerim Mrabti jagas av det tunisiska fotbollslandslaget. Men Djurgårdsanfallaren väljer att tacka nej. – Det är ett för stort beslut att fatta med så kort varsel, säger Kerim till...måndag 14/5 15:15