Slutar. Nye Fannatränaren Martin Andersson, 31, slutar. Foto: Bengt Johansson

Nye Fannatränaren slutar – "nödvändigt beslut"

I november skrev tränaren Martin Andersson på ett tvåårskontrakt för Fanna BK:s damlag. Nu, innan seriespelet ens dragit igång, går Andersson och klubben skilda vägar.

  • Publicerad 14:56, 9 feb 2018

Fanna BK:s damlagstränare Martin Andersson kommer att avsluta sitt tränaruppdrag i klubben. Bakgrunden ska enligt ett pressmeddelande från Fanna BK vara att "Martin och klubben är för långt ifrån varandra i gemensamma frågor".

– Det känns tråkigt men för laget och föreningens skull var det nödvändigt att ta det här beslutet nu, säger Martin Andersson.

Enligt klubben är beslutet fattat i samförstånd med klubben och det finns inga "hard feelings" mellan parterna. 

– Martin har varit en frisk fläkt under den korta tid han varit hos oss och det är givetvis trist att det slutar så här. Men vi önskar honom lycka till med sin framtida tränarkarriär, säger Magnus Eklund, ordförande i Fanna BK.

Spelartruppen har informerats om förändringen och klubben letar nu efter en ny huvudtränare för damlaget. Under tiden leder Lennart Ramstedt träningarna.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Rekordmånga lag när hockeycup spelas i Enköping

Sport I helgen arrangerar ESK-hockey Stora Coop Cup för U14-lag, den sjunde turneringen för säsongen i Bahco- och Sandbrohallen, men med högst antal anmälda lag hittills. – Det ska bli oerhört kul, säger...torsdag 21/3 16:28