Odeheim byter rött till vinrött

EHF:s förre lagkapten och pådrivare Gustav Odeheim har spelat sin första match i nya klubben Kungsängens SK. – Klubben har verkligen varit tydlig med att den ville ha min påskrift, säger han.

  • Publicerad 10:15, 13 sep 2017

Debuten skedde i en träningsmatch mot finska BK-46, en tuff match där Kungsängen förlorade med uddamålet.

KSK är i år nykomlingar i handbollens division 1. Samma serie som EHF spelar i.

Kungsängen tränas av Pierre Gjuraj Grubbström, som var med och lyfte EHF från lägre till högre divisioner. Han har inför året skrivit på för två nya säsonger.

Han kan nu presentera två nyförvärv: målvakten Hannes Hed från AIK – och Gustav Odeheim.

Odeheim lämnade sedan i stort sett hela laget från i fjol slutat eller flyttat.

Han ser fram emot att spela i vinrött.

– Spelet som Pierre vill bedriva är liknande det vi spelade i Enköping så inkörningstiden kommer förhoppningsvis bli kort, säger Odeheim.

Han är laddad inför seriepremiären 31 september.

– Jag ser det här som lite av en nytändning och tror verkligen att vi kan göra något bra av detta, säger han.

Vad vill du främst bidra med?

– Jag hoppas kunna bidra till en fortsatt god stämning i och kring laget. Framförallt se till att det blir många tvåpoängare i vinter.

Lördagen den 2 december får Enköpingsbon Odeheim nära till bortamatch då Kungsängen möter EHF i Idrottshuset i Enköping.

– Jag tycker helt klart att vi har en trupp för att etablera oss i ettan redan år ett, säger Odeheim.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Teo är stjärna – i två idrotter

Sport Teo Rydstedt är en av Upplands bästa fotbollsspelare. Han är också en av länets bästa handbollspelare.fredag 18/5 9:17

Kerim tackar nej till landslagspel i VM

Sport Enköpingssonen Kerim Mrabti jagas av det tunisiska fotbollslandslaget. Men Djurgårdsanfallaren väljer att tacka nej. – Det är ett för stort beslut att fatta med så kort varsel, säger Kerim till...måndag 14/5 15:15