Foto: Photographer Michael Folmer

Philip förlänger med IK Frej

Töjnansonen Philip Wiström förlänger sitt kontrakt med IK Frej Täby.

  • Publicerad 12:30, 22 dec 2017

Jag är glad att vi lyckats behålla så många lirare från kärntruppen.

Efter fyra säsonger i IK Frej skriver mittbacken på kontrakt för ytterligare en säsong.

– Det känns väldigt kul och inspirerande. Jag har fått se klubben växa och hoppas för både min och Frejs del att 2018 blir ett genombrottsår, säger Philip.

Det drog ut på tiden innan Philip skrev på för superettangänget Frej, då han hade andra klubbar som var intresserade. Vilka klubbar det var som var ute efter honom vill han inte avslöja.

– Jag hade fått andra förslag, men i slutändan föll det på IK Frej igen då jag tycker att det känns spännande och tror att det finns något att bygga på.

Under större delar av tidigare säsong hade han problem med en frakturskada i foten som förstörde en del. Till hösten när kvalet mot Akropolis startade kom han in och försökte bidra så gott han kunde.

– Jag bidrog med min erfarenhet då jag spelat två stycken kval tidigare. Jag visste vad som gällde. Nu måste foten få vila lite. Skadan är förbi och det är inget som kommer hänga med mig inför kommande säsong.

Philip är optimistisk gällande kommande säsong för laget.

– Jag är glad att vi lyckats behålla så många lirare från kärntruppen. Det har också börjat kryddas med spännande nyvärvade spelare. En blandning av rutinerade och yngre spelare som vill ta sig uppåt. Det ser hoppfullt ut. Nu är jag riktigt revanschsugen inför 2018!

Mer Philip Wiström

Ålder: 25 år

Uppväxt: Töjnan, Sollentuna

Position: Mittback

Moderklubb: Turebergs IF

Bakgrund: Turebergs IF, Sollentuna FK, Tusculum Collage (USA), IK FREJ Täby

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Nytt t-banekaos börjar i dag

Nyheter I dag inleds arbetet med att rusta gröna linjens t-banespår på Söderströmsbron. Det innebär att sträckan kommer att vara avstängd i båda riktningar under de två veckor arbetet pågår och att samtliga...måndag 16/7 10:16

En räddades ur brand

Nyheter En person har räddats ur ett brinnande hus i Gillbo på måndagsmorgonen. Nu är branden under kontroll, enligt räddningstjänsten.måndag 16/7 9:09

Resenärer upprörda i pendelkaoset

Nyheter Pendeltågsstationerna Odenplan och Stockholm City är avstängda sedan i morse, något som upprört resenärer hela förmiddagen. På Södra station i Stockholm är stämningen blandad.fredag 13/7 14:32