Så är säsongsläget för hockeylagen

Hockeysäsongen lider mot sitt slut och här sammanfattar vi hur det gått för junior- och seniorlagen från Mälaröarna.

  • Publicerad 15:56, 2 mar 2019

Det var bra att kunna säkra division 3-platsen inför kommande år

Ekerö/Skås A-lag spelade sin sista match i fortsättningstrean i tisdags där det blev vinst borta mot Kista med 8-7 i en målrik match. Laget slutade därmed på tredje plats i fortsättningstrean vilket innebär att det varken blir kval uppåt eller neråt för Ekerö/Skå. Laget har spelat klart för den här säsongen och blir kvar i division 3 även kommande säsong vilket rutinerade backen Jonas Magnusson tycker känns bra.

– Det var bra att kunna säkra division 3-platsen inför kommande år och förhoppningsvis stannar tillräckligt många juniorer i klubben som kan fylla på truppen nästa säsong, säger han.

Ekerö/Skå J18 tog sig till Allettan där laget slutade på femte plats. Det innebär att laget har spelat klart för den här säsongen och blir kvar i division 1 kommande säsong.

Ekerö/Skå B-lag spelar sin sista match för säsongen på söndag. Med en omgång kvar att spela ligger laget på tredje plats i division 5.

Ekerö Cougars och Skå Mammuts spelar i Dam Rekreation div 1 och har haft två täta derbyn som Skå gått segrande ur vid bägge tillfällena. Men i serien är det Ekerö som har gått starkast och ligger med ett par omgångar kvar att spela på andra plats medan Skå ligger på femte plats.

Skå IK H35 tog klivet upp i Elitserien till den här säsongen där man med ett par omgångar kvar att spela är med och tampas i toppen av serien. Laget är även klart för DM-semifinal som spelas senare i mars.

Ekerögymnaster tog guld i Västerås

Sport Det blev guld till Ekerögymnaster i truppgymnastik i Västerås.fredag 17/5 6:00