Samarbete. Martin Axelhed och Kattis Svensson från Mask samt Jan Björnum från Tolvanloppet. Foto: Mask

Så ska de få fler att vilja träna året runt

Mälaröarnas alpina skidklubb och Tolvanloppet ingår ett samarbete. Nu blir det träning året runt.

  • Publicerad 10:43, 11 maj 2017

Att ha en tävling att träna inför passar våra medlemmar.

För att gemensamt kunna erbjuda familjer boende i Bromma och på Ekerö en möjlighet att träna året runt ingår Mälaröarnas alpina skidklubb, Mask, och Tolvanloppet ett samarbete.

Tillsammans ska Masks medlemmar och Tolvanloppets deltagare erbjudas olika möjligheter att delta i verksamheter som man normalt sätt inte deltar i.

”Vi vill tillsammans skapa en bättre livskvalitet för familjer i Bromma och på Ekerö. Vi tror att vi kan hjälpa till att öka motivationen för ett aktivt idrottsliv året runt och hoppas att så många som möjligt vill vara med”, meddelar Martin Axelhed, ordförande i Mask och Jan Björnum, tävlingsgeneral för Tolvanloppet, i ett pressmeddelande.

Gatulopp för barn

Tolvanloppet är ett gatulopp som har arrangerats sedan 1983 av Bromma IF till stöd för deras barn- och ungdomsverksamhet. Loppet genomförs den 20 maj och Mask hoppas att många medlemmar kommer få upp löparintresset under barmarksäsongen i och med samarbetet.

– Att ha en tävling att träna inför passar våra medlemmar och vi hoppas i år att Tolvanloppet kan locka deltagare från hela familjen samtidigt som det skapar ett fortsatt löpintresse under barmarkssäsong, säger Martin Axelhed.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Guldjubel för Mälarö SOK

Sport Det bjöds på flera fina resultat när Mälarö SOK arrangerade Mälaröspelen på Träkvistavallen i helgentorsdag 31/5 10:35

Elias blev stor hjälte mot mästarna

Sport Elias Björnsjö Ranefur, 21, slog in den avgörande matchbollen när hans Halmstad tog SM-guld i bordtennis. – Att vinna SM-guld med mina lagkamrater var makalöst roligt, säger han.fredag 25/5 8:48

Senaste numret

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Twitter