Daniel Båverud (spelande tränare) gjorde fem mål i bortasegern. Foto: Bengt Jörnåker

SHK tog vinterns andra seger

Efter fyra raka utan seger – så segrade Sollentuna HK igen. Richard Oscarsson blev matchhjälte i lagets 29-22-seger mot Gimonäs med sina elva mål.

  • Publicerad 09:30, 4 dec 2017

Efter degraderingen i våras har SHK fortsatt på den något motiga trenden. Trots spel i en lägre division har handbollsgänget inte riktigt fått spelet att stämma i tvåan i höst.

Men kanske såg vi ett trendbrott i Sjöfruhallen i söndags.

Inför matchen hade Sollentuna blott fyra poäng och bara en seger på de första åtta matcherna. Men uppe i Umeå, mot bottenkollegan Gimonäs, kom säsongens andra seger.

Trots underläge i paus, 10-14, kunde SHK vända och vinna. Matchen slutade 29-22 till Sollentuna och stor matchhjälte blev Richard Oscarsson med sina elva mål. Tränaren Daniel Båverud, 31, spelade återigen och gjorde fem påsar.

Efter nio omgångar ligger handbollsgänget dock fortfarande tia (negativ kvalplats) i division 2-spelet. Två omgångar återstår innan juluppehållet.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

MP: Grönt ljus för fler busskörfält

Nyheter Ännu ett oppositionsparti i landstinget höjer rösten till förmån för SL:s bussförare. Att slippa kolla biljetter och ha tillgång till fler körfält är deras bud för att förbättra arbetsmiljön.torsdag 19/7 14:27

Biolog: Nu kommer malinvasionen

Nyheter "Jag hittade åtta stycken på kontoret" Mal har kläckts i ovanligt stora mängder och redan nu letar de efter någonstans att övervintra. – Jag hittade åtta stycken på kontoret, säger biologen Didrik Vanhoenacker.onsdag 18/7 16:26