Skå firade dubbla jubileum

Det blev ett lyckat jubileum för Skå IK:s brottningssektion under Luciacupen i lördags.

  • Publicerad 16:13, 13 dec 2017

Det var bra tävlingssekretariat och domare men framförallt ett stort tack till alla volontärer som har hjälpt till under dagen.

Skå IK:s brottningssektion firade dubbelt upp under Luciacupen i lördags. Det var nämligen 30-årsjubileum för Luciacupen samtidigt som brottningssektionen fyllde 40 år.

Det var 110 förväntansfulla brottare som hade tagit sig till Stenhamraskolans gymnastiksal för att delta i den populära tävlingen. Dagen var uppdelad i ett för- och eftermiddagspass där de yngre brottades på förmiddagen och de äldre på eftermiddagen.

Matcherna avlöste varandra i högt tempo på de bägge brottningsmattorna från morgon till kväll och Skå IK fick två glada medaljörer under dagen där Simon Segerstedt tog ett silver och Theodor Selvarajam tog ett brons.

OS-brottare på plats

Skåfostrade OS-brottaren Zakarias Berg var på plats som prisutdelare och Bertil Mattsson, 86, och Pelle Stark, 78, som grundade brottarsektionen för 40 år sedan och fortfarande är aktiva i klubben uppmärksammades för deras insatser genom alla år.

Tävlingsledningen i Skå IK:s brottarsektion kan se tillbaka på ett lyckat jubileum där det förutom själva brottningen arrangerades ett pannkaksrace som brottarna deltog i.

Ordföranden Magnus Grahn var nöjd med dagen.

– Jag vill tacka alla för deras insatser under Luciacupen. Det var bra tävlingssekretariat och domare men framförallt ett stort tack till alla volontärer som har hjälpt till under dagen, säger Magnus Grahn.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

New York Rangers valde Olof i draften

Nyheter Olof Lindbom blev vald först av alla målvakter i NHL-draften under midsommarhelgen.torsdag 28/6 10:46

Senaste numret

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Twitter