TOLV. Lagerstedt har hittills gjort tolv mål. Foto: Anders Ekström, arkiv

Stabil bortaseger för Sollentuna HC

SHC tog en viktig bortaseger på onsdagen. Efter en stark förstaperiod kunde hockeygänget kontrollerat slå Trångsund och därmed minska gapet till toppen.

  • Publicerad 09:14, 10 jan 2019

Efter en halvbra start på fortsättningsserien var nästan Sollentuna piskade att vinna på onsdagen för att kunna hänga med i kampen om förstaplatsen. Stärkta av en övertidsseger senast (Hanviken, 3–2) var det gästerna som tog tag i matchen i Stortorpshallen.

Målskytten Lucas Lagerstedt stod för två snabba mål i mitten av förstaperioden och strax innan paus kom även 3–0 från Albin Bergs klubba.

Därpå kunde Sollentuna hålla undan för "Trånkan" och i sluttampen slog kapten Philip Wong in 4–0 i öppen kasse och fortsättningsseriens första trea var ett faktum.

Ettan på söndag

Efter fyra, av 18, omgångar ligger Sollentuna femma med nio inspelade poäng. På söndag väntar serieledande Segeltorp borta.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

SD:s ledare blir politisk vilde

Nyheter Bo Ehlin tar över efter Mikael Stigenberg Stigenberg meddelar att han behåller sina förtroendeuppdrag, efter att han utesluts ur Sverigedemokraterna. Lokalgruppen väljer ny gruppledare, Bo Ehlin, efter utredningen.onsdag 26/6 13:45

Var tolfte barn i Stockholm har förälder hos Kronofogden

Nyheter LISTA: Skuldsatta barnfamiljer – så ser det ut i varje kommun i Stockholms län Nästan 42 000 barn i Stockholms län lever i familjer med minst en förälder som har skulder hos Kronofogden. Stor skillnader finns dock mellan kommunerna.onsdag 26/6 11:38

City Gross stänger under 1,5 år

Nyheter Öppnar igen vid årsskiftet 2021 City Gross har nu skrivit avtal med hyresvärden i det nya centrumet med inflyttning om ungefär 18 månader. I slutet på sommaren väntas mer information om de nya hyresgästerna.tisdag 25/6 17:03
Stockholm Direkt