TOLV. Lagerstedt har hittills gjort tolv mål. Foto: Anders Ekström, arkiv

Stabil bortaseger för Sollentuna HC

SHC tog en viktig bortaseger på onsdagen. Efter en stark förstaperiod kunde hockeygänget kontrollerat slå Trångsund och därmed minska gapet till toppen.

  • Publicerad 09:14, 10 jan 2019

Efter en halvbra start på fortsättningsserien var nästan Sollentuna piskade att vinna på onsdagen för att kunna hänga med i kampen om förstaplatsen. Stärkta av en övertidsseger senast (Hanviken, 3–2) var det gästerna som tog tag i matchen i Stortorpshallen.

Målskytten Lucas Lagerstedt stod för två snabba mål i mitten av förstaperioden och strax innan paus kom även 3–0 från Albin Bergs klubba.

Därpå kunde Sollentuna hålla undan för "Trånkan" och i sluttampen slog kapten Philip Wong in 4–0 i öppen kasse och fortsättningsseriens första trea var ett faktum.

Ettan på söndag

Efter fyra, av 18, omgångar ligger Sollentuna femma med nio inspelade poäng. På söndag väntar serieledande Segeltorp borta.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Misslyckat skönhetsingrepp får kritik från IVO

Nyheter Död vävnad och infektion efter fillerbehandling En läkare på en skönhetssalong i Sollentuna har anmälts till Inspektionen för vård och omsorg efter en misslyckad skönhetsbehandling.tisdag 22/1 16:15

Tog inte katt till veterinären – Länsstyrelsen omhändertar djuret

Nyheter Allvarligt sjuk i ett och ett halvt år Länsstyrelsen har beslutat att omhänderta en katt som ägs av en kvinna i Sollentuna. Katten ska ha varit sjuk mycket länge, men trots det har ägaren inte sett till att katten får vård.tisdag 22/1 9:26