Foto: Michael Folmer

Sumpan starkare än Solna SK

  • Publicerad 10:26, 28 nov 2017

ISHOCKEY. Sundbyberg IK:s hockeyherrar stod på lördagen för en fin insats.

I derbyt mot Solna SK vann SIK med 3-0 i Ulriksdal. Stor matchhjälte blev Anton Forsström då han gjorde alla tre målen. SIK ligger trea i division 4 norra efter åtta omgångar. I helgen väntar Brinkens IF.

Duvbo IK ligger sist i samma serie, med blott en seger på åtta försök. De föll på lördagen mot Kallhäll med 4-9. På fredagskvällen väntade serieledande Kista HC borta.

Nästa torsdag (7/12) möter Duvbo och Sundbybergs IK i Tulehallen, matchstart 19:30. SIK vann förra derbyt med 7-2.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Sundbyberg

"Vi är inte ett borgerligt parti"

Nyheter Gary Aelius (SD) om politik, religion och flyktingar I vårt femte politikerporträtt möter ni Sverigedemokraternas gruppledare, Gary Aelius.fredag 20/7 9:07

MP: Grönt ljus för fler busskörfält

Nyheter Ännu ett oppositionsparti i landstinget höjer rösten till förmån för SL:s bussförare. Att slippa kolla biljetter och ha tillgång till fler körfält är deras bud för att förbättra arbetsmiljön.torsdag 19/7 14:27