Här i ÖSK-tröjan 2016/17. Foto: Lennart Eriksson

Sundström flyttar tillbaka till Dalarna

Det blev bara en säsong i elitserien för Alexander Sundström denna gång. Bollstanässonen väljer nu att flytta tillbaka till Borlänge för att spela i allsvenskan.

  • Publicerad 17:00, 16 maj 2018

Bollstanäsgrabben Alexander Sundström, 27, spelade den gångna säsongen med Tillberga i elitserien och åkte då ur. Alex rehabade sin nackskada långt in på säsongen, men när han väl kom tillbaka kunde han inte förhindra att laget blev degraderad.

Det blev totalt 13 matcher i det TB Västerås som blev tvärsist i högsta serien.

– Det var tungt och tog på krafterna att förlora gång efter gång hur mycket man gillar att spela bandy, säger Sundström till nygamla klubbens hemsida.

Nu väljer han istället att flytta tillbaka till Borlänge (Peace & Love City), där spelade han tre allsvenska säsonger mellan 2012 och 2015.

– Kul att vara tillbaka i Borlänge. Det finns en bra vision i klubben om vart man vill och jag känner många i laget, fortsätter Alex.

Tidigare har ytterhalven även spelat med Edsbyn, Rättvik, Falun, Karlsbyheden och Örebro. Moderklubben är Helenelunds IK i Sollentuna.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Väsby

Frias för dubbelmord i Väsby

Nyheter Den man som stod åtalad för dubbelmordet i november ifjol frias helt av tingsrätten. Detta då det inte gått att styrka att det var han som mördat de två männen.tisdag 17/7 11:45

"Jag kunde inte i min livligaste fantasi tro detta"

Nyheter Fästmön la ut smyginspelad video på nätet Leif Berglund (S) avgår som kommunfullmäktiges ordförande. Detta efter att en film cirkulerat på nätet där han kallar andra politiker för nazister. Nu berättar Leif Berglund själv om vad som...tisdag 17/7 9:45

Sex dömda för rån i Väsby

Nyheter Sex män har dömts för rånet mot ett växlingskontor i Väsby centrum i våras.måndag 16/7 13:05