Här i ÖSK-tröjan 2016/17. Foto: Lennart Eriksson

Sundström flyttar tillbaka till Dalarna

Det blev bara en säsong i elitserien för Alexander Sundström denna gång. Bollstanässonen väljer nu att flytta tillbaka till Borlänge för att spela i allsvenskan.

  • Publicerad 17:00, 16 maj 2018

Bollstanäsgrabben Alexander Sundström, 27, spelade den gångna säsongen med Tillberga i elitserien och åkte då ur. Alex rehabade sin nackskada långt in på säsongen, men när han väl kom tillbaka kunde han inte förhindra att laget blev degraderad.

Det blev totalt 13 matcher i det TB Västerås som blev tvärsist i högsta serien.

– Det var tungt och tog på krafterna att förlora gång efter gång hur mycket man gillar att spela bandy, säger Sundström till nygamla klubbens hemsida.

Nu väljer han istället att flytta tillbaka till Borlänge (Peace & Love City), där spelade han tre allsvenska säsonger mellan 2012 och 2015.

– Kul att vara tillbaka i Borlänge. Det finns en bra vision i klubben om vart man vill och jag känner många i laget, fortsätter Alex.

Tidigare har ytterhalven även spelat med Edsbyn, Rättvik, Falun, Karlsbyheden och Örebro. Moderklubben är Helenelunds IK i Sollentuna.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Fler nyheter i Vi i Väsby

60 års kamp för kvinnor inom polisen

Nyheter ”Männen kallade oss attrapper” Männen på stationen vägrade jobba med dem. De kallades "attrapper", och de som blev gravida löd under öknamnet "halvpoliser". Nu är det 60 år sedan de första kvinnliga poliserna började patrullera...fredag 14/12 16:29

Var med och bestäm namnet på aktivitetsparken

Nyheter Tre förslag har valts ut Under hösten kunde alla som ville lämna in förslag på namn till aktivitetsparken i Vilunda. Nu har kommunen valt ut tre alternativ som du kan rösta på.fredag 14/12 15:30

Nya tränare till Bollstanäs SK dam

Sport Fremdling ersätts av Max Andersson Förra veckan meddelades att tränarstaben lämnar BSK:s damlag. På måndagen var ersättarna på plats och det blev en rutinerad duo från Uppsalafotbollen.fredag 14/12 15:10